Široka lepeza kvalitetnih proizvoda za podopolagače

Ugradili smo još jedan dio u Velekem lepezu. Želja nam je ponuditi najbolji mogući servis za parketare što je razlogom neprestanog unapređenja ponude kvalitetnim proizvodima. Synteko proizvodi namijenjeni su profesionalcima koji se bave drvenim podovima (lakiranje, uljenje, čišćenje i održavanje). Synteko brand stariji je od 65 godina. Prvi vodeni lak za parkete stvoren je u Stockholmu 1944. godine i nakon toga lansirano je mnogo visokokvalitetnih lakova i ulja za parkete. Synteko je orijentiran prema onima koji teže visokoj i stabilnoj kvaliteti te jednostavnoj primjeni.

k35-Velekem-00-200.jpgVodeni lakovi za parkete

Parketi lakirani Synteko vodenim lakovima imaju prekrasnu površinu. Otporni su i dugotrajni te zahtijevaju minimum održavanja. Kako bi zadovoljili sve moguće zahtjeve Synteko nudi potpuni asortiman vodenih lakova. Synteko je također dokaz da je istovremeno moguće biti „zeleno“ osviješten i proizvoditi vrhunske vodene lakove za parkete.

Otapalni lakovi za parkete

Ukoliko se zahtjeva tradicionalni izgled parketa preporuča se lakiranje otapalnim lakovima. Oni parketnim podovima neosporno daju visokokvalitetnu površinu i naglašenu boju i strukturu drva. Synteko otapalni lakovi mogu se nanositi direktno na drvo ili na prethodno lakirane parkete.

Ulja za parkete

Drveni podovi obrađeni uljem odlikuju se toplinom i ekskluzivnim osjećajem prirodnog drva. Ulje prodire u drvo i pojačava njegovu boju i strukturu. Uljena površina je dugotrajna i prikladna za najfrekventnije prostore. Uz pravilno održavanje uljeni pod postaje još jače otporan na trošenje i sve ljepši kako vrijeme prolazi.

Održavanje i čišćenje

Održavanje drvenih podova je investicija. Redovito održavanje prikladnim proizvodom produljuje vijek trajanja poda. Synteko nudi potpuni spektar proizvoda za čišćenje i održavanje uljenih i lakiranih podova.

Velekem d.d.