Početak Graditeljstvo Prozori i vrata Nova linija niskoenergetskih prozora iz Troha-Dila

Nova linija niskoenergetskih prozora iz Troha-Dila

Jedini hrvatski proizvođač certificiranih prozora za pasivne kuće Troha-Dil dodao je svojoj poznatoj Bluegreen liniji tri niskoenergetska prozora. Prozori su napravljeni u tehnici drvo-aluminija.  Kao i pasivni prozori razvijeni su u tvrtci Troha-Dil. Ovim se u jednu cijelinu zaokružuje Bluegreen linija prozora za pasivne i niskoenergetske kuće.

Dosad su javnosti predstavljeni od strane Passivhaus Institut-a iz Darmstadt-a i IFT Rosenheim-a certificirani pasivni prozori Pasiv Exclusive, Pasiv Plus i fiksna stijena Pasiv Petra. Ovaj dodatak liniji drvo-aluminijskih prozora uvelike će obogatiti ponudu na hrvatskom tržištu, pogotovo što je ponuda kvalitetnih niskoenergetskih prozora slaba.

Bluegreen Premium 110 je prozor za zgrade energetske klase “A”. U standardu ovog prozora dolazi troslojno staklo 44 mm s dvostrukim low-e premazom i toplim rubom izvedenim od Thermixa.

Bluegreen Premium Plus nastao je iz već poznatog Pasiv Plus prozora karakterističnog po dodatnom krilu s kaljenim staklom i ugrađenom zaštitom od sunca. Ovaj prozor također može zadovoljiti zgrade energetske klase “A”.

Bluegreen Premium 100 je prozor za zgrade energetske klase “A” i “B”. U standardu dolazi sa dvoslojnim staklom 28 mm i jednim low-e premazom.  Moguća je i opcija sa toplim rubom stakla.

Kod prozora Premium 100 i Premium 110 moguća je izvedba otklopno – kliznih stijena, balkonskih vrata, fiksnih stijena, prozora sa fiksnom prečkom i pomičnom prečkom. Kupcu stoji na raspolaganju šesnaest boja unutrašnjeg drveta, kao i sve boje prema RAL karti. Vanjska aluminijska obloga može se isporučiti u devet standardnih boja. U sve Premium prozore standardno se ugrađuje skriveni Maco okov. Prva ispitivanja mehaničkih svojstva u IFT Rosenheim-u pokazala su da ovi prozori pripadaju u extra klasu.

Troha-Dil d.o.o.

Pin It on Pinterest

Sviđa Vam se stranica

Podijelite ju s prijateljima!

Exit mobile version

You have successfully subscribed to the newsletter

Došlo je do pogreške prilikom slanja ... Molimo Vas ponovite ...

Korak u prostor will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

PRIJAVA NA NEWSLETTER

POKLON - DOWNLOAD
4 BROJA KORAKA - 2019.