Jedinstven i naglašeno elegantan Tarkett parket TANGO ART

Jedinstven i naglašeno elegantan, parket iz kolekcije Tango Art  je napravljen od najboljih drvnih vrsta. Kolekcija parketa, Tango Art unosi osjećaj ugode u svaki dom dajući mu notu topline i autentičnosti. Gornji sloj ovog parketa napravljen je iz jednog komada drveta koje pokazuje punu osobnost i karakter izabrane drvne vrste. Ovo je jedinstven pod sa svim svojim različitostima u strukturi – svaka daska ovakvog parketa je unikatna. Izrađuje se u daskama dimenzije 2215x164mm koje stvaraju osjećaj monumentalnosti i prostranosti.

k35-tarkettl-01-300.jpgKao što je priroda lijepa zbog svoje raznolikosti, tako je i svako stablo unikatno i nudi veliku različitost u strukturi i boji drveta. Upravo te razlike u strukturi su dodatno naglašene bojenjem i četkanjem kako bi dobili luksuzan izgled parketa. Parketom Tango Art željeli smo unijeti prava umjetnička djela u vaš dom. Profinjene kombinacije boja, ručno obrađeni rubovi, metalik i sjajni efekti zadovoljit će i najzahtjevnije standarde. Bijela, svjetlo ljubičasta, siva, krem i različite nijanse smeđe boje nude bezbroj mogućnosti za uređenje vašeg doma.

Kada je riječ o autentičnosti prirodnog proizvoda ništa ne možemo usporediti s ljepotom drveta. Osobni stil i stav o uređenju prostora do izražaja dolaze tijekom uređenja doma, stoga Tarkett nudi bogat izbor različitih drvnih vrsta kako bi ispunio očekivanja i potrebe korisnika. Inovativna i ekološka rješenja daju novu dimenziju prirodnoj kvaliteti i boji drveta.

Tarkettov parket ima stabilnu konstrukciju i snažan sistem zaključavanja s jednim od najizdržljivijih lakova na tržištu. Kao rezultat ovog otkrića, Tarkett parket karakterizira visoka kvaliteta i odlične performanse.

Za više informacija o  Tarkett parketu, obratite nam se na:

Tarkett SEE