TARKETT, VIZIJA PODNIH RJEŠENJA

U Tarkett-u oko 8000 djelatnika širom svijeta svakodnevno uslužuju potrošače  i klijente, preko prodajnih organizacija u 100 zemalja i 29 proizvodnih lokacija, koje svakog dana proizvode u prosjeku milijun kvadratnih metara poda.

k33-Tarkett-00-200.jpgTarkett u ponudi proizvoda ima podne obloge  za domaćinstva, između kojih se ističe višeslojni parket, laminat  i vinil, kao i za komercijalnu – javnu uporabu: homogene i heterogene vinil podne obloge, prirodni linoleum, laminat i sportske podove.

Podne obloge imaju značajan utjecaj na način na koji ljudi doživljavaju prostor u kojem žive, rade, igraju se. Tarkett osigurava jedinstvene prednosti krajnjim korisnicima, osjećaj udobnosti, blagostanja, osjećaja sigurnosti i potiče ljude na inspiraciju da ostvaruju bolje rezultate.

Kao istinski davalac usluga ,Tarkett surađuje s većinom vodećih arhitekata i profesionalaca iz područja građevinarstva, što čini Tarkett podove sastavnim dijelom najprestižnijih arhitektonskih zdanja u svijetu.

k33-Tarkett-01-200.jpgSPORT

Izbor prave sportske podne obloge je ključan faktor za udobnost, sigurnost i performanse tijekom brojnih sportskih  aktivnosti. Tarkett je najveći proizvođač sportskih podnih obloga u svijetu i određuje pravce u industriji sportskih podova. Ključ uspjeha Tarkett sportskih podova je trajna posvećenost kvaliteti, inovacijama i uslugama.

Tarkett nudi širok asortiman podnih obloga i sistema za sve primjene: parket, vinil i linoleum podne obloge za košarku, odbojku, rukomet, skvoš i višenamjenske sportske objekte. Tarkett također u ponudi ima proizvode za zaštitu podnih obloga koje omogućavaju da se sportske podne obloge koriste i za nesportske aktivnosti kao što su npr. koncerti i sl..

Tarkett trade