Najbolji prozori proizvode se u Hrvatskoj

Tvrtka je moderna,  opremljena s dvije kompjuterski upravljane linije za proizvodnju pvc prozora i vrata, na nivou višem od mnogih europskih tvrtki. Proizvodnja pvc prozora organizirana je u tvornici pvc prozora i vrata u Bjelovaru na ukupno 5200 m2 zatvorenog i 15000 m2 otvorenog prostora.

k33-Troha-dili-00-200.jpgProizvodnja drvoaluminijskih prozora za pasivne i niskoenergetske kuće organizirana je u novoj tvornici u Severinu, na 5500 m2 zatvorenog te na 42000 m2 otvorenog prostora.
Drvoaluminijsku stolariju za pasivne kuće tvrtka je razvijala četiri godine vlastitim znanjem i iskustvom. Rezultati su više nego senzacionalni. Osmislili smo liniju prozora koji su u termodinamičkom smislu najbolji na svijetu, a u  mehaničkom su extra kvalitete.

k33-Troha-dili-01-400.jpgTvrtka Troha-Dil je krajem devedesetih godina potaknula revoluciju u proizvodnji prozora i vrata u Hrvatskoj uvođenjem najsuvremenije opreme. Razvojem vlastitog kompjuterskog programa za prodaju, pripremu i praćenje proizvodnje te umrežavanjem svih prodajnih centara s proizvodnjom, postignuta je brzina isporuke od samo desetak dana u bilo kojem kraju Hrvatske. Ulaskom u razvoj vlastitog sustava prozora Bluegreen line, Troha-Dil okreće novu stranicu u proizvodnji prozora i vrata u Hrvatskoj. U svijetu postoji samo pedesetak proizvođača prozora i vrata koji mogu proizvesti prozor po strogim normama Passivhaus Instituta Dr. Wolfgang Feist. Većina tih proizvođača proizvodi po kupljenoj tehnologiji koju je za njih razvila neka druga kompanija. Tvrtka Troha-Dil sa svoje dvije patentne prijave osigurala si je originalnost vlastitog proizvoda za duže vrijeme.

Potvrda pravog smjera tvrtke je i certificiranje proizvoda drvoaluminijskih prozora za pasivne kuće od strane Passivhaus Instituta Dr. Wolfgang Feist iz Darmstadt-a.

Troha-dil d.o.o.