INFORMACIJE O NAJNOVIJIM DOSTIGNUĆIMA NA PODRUČJU PROTUPROVALE

Zahvaljujući kvalitetnim proizvodima tvrtke MITRA TRADE te dugogodišnjem iskustvu u području mehaničko-tehničke zaštite objekata iz njihove poslovne politike proizašle su mnogobrojne usluge koje možete dobiti na jednom mjestu. Danas kad se broj kaznenih djela neprestalno povećava raste i potreba za zaštitom vlastite imovine te strah od posljedica tih djela. Iz toga proizlazi glavni smisao provođenja zaštitnih mjera tj. smanjivanjem prilika da bi se netko odlučio riskirati. U praksi je mnogo dokaza kako su nezaštićena ili slabije zaštićena mjesta prva na meti provalnika. Provalnici koji ne dolaze s točno određenim ciljem već polaze od pretpostavke da u ciljanom prostoru uvijek ima nečeg vrijednog što se može brzo unovčiti, rade nekontroliranu štetu.

P
rijenosna računala, telefonski aparati, razna uredska pomagala česta su meta ovakvih provalnika. Kratkoća vremena i strah od toga da će biti otkriveni tijekom provale navodi provalnike na brzo pretraživanje prostora, pri čemu nastaju velike štete na opremi koja se ne može otuđiti. Popravak oštećenog namještaja, tepiha, zidova, dekorativnih rasvjetnih tijela, često i umjetničkih radova, predstavlja veliki trošak za tvrtku, a dodatna šteta je u izgubljenim radnim satima zbog potrebe sanacije šteta u radnom prostoru. Vrlo često dolazi do otuđenja ili gubitka poslovnih podataka što je za tvrtku financijski nenadoknadiv gubitak. Relativno malo ulaganje može spriječiti velike štete u budućnosti. U fazu projektiranja potrebno je uvrstiti profesionalce za zaštitu prostora kako bi se funkcionalnost prostora nadopunila sa zahtjevima sigurnosti. Prostor se može štititi tjelesno, mehanički i elektroničkim nadzorom.
MITRA TRADE d.o.o. specijalizirala se za uvoz i izvoz opreme, zastupanje stranih tvrtki na području Hrvatske i trećih zemalja te transfer tehnologije i financiranja. U proizvodnom programu nalaze se protuprovalna vrata tvrtke TESIOPORTE koja u više od 50 godina iskustva na području protuprovalne zaštite i preko 100 modela u proizvodnom programu jamči vrhunski spoj sigurnosti i dizajna. Svi proizvodi su atestirani prema strogim normama važećim na području EU, odlikuje ih toplinska i zvučna izolacija. Ugradnjom od strane ovlaštene tvrtke osiguravaju jamstvo od 36 mjeseci i profesionalno održavanje. Poseban odjel talijanskog proizvođača TESIOPORTE brine se za projektiranje i proizvodnju velikog broja sigurnosnih brava kojima je glavna značajka osiguranje vrhunske zaštite. U njihovom prozvodnom asortimanu nalazi se preko 300 modela.

k33-mitra-trade-00-200.jpgTESIOPORTE START 2 (protuprovalna vrata):

Tehnički opis (standardna oprema)
– Vanjska ploča od čeličnog lima
– Unutrašnja ojačanja krila omega profilima
– Fiksni klinovi na strani spojnica (panti)
– Pokretne čeljusti na strani brave
– Sigurnosna brava nove generacije BLINDO GRIPSTOP
(čeljustna brava po cijelom vratnom krilu)
– Mehanizam graničnika otvaranja
– Čelični dovratnik (štok) debljine 2,4 mm
– Čelični kontra-štok
– Sidra kontra-štoka za mokru ugradnju
– Spojnice (panti) s mogućnošću regulacije, na čeličnim kuglama
– Regulacijska ploča zasuna (jezička) brave
– Širokokutna špijunka
– Graničnik otvaranja
– Brtva vratnog krila – specijalna guma
– Automatska metlica (brtva) protiv propuha
– Okovi (kvaka, rozete) od eloksiranog aluminija, brunirani
– Unutrašnje i vanjske obloge (glatki iverali)
– Toplinska i zvučna izolacija

Dodatni zahtjevi:
– Glavni štok u boji po izboru
– Obodne metalne lajsne u boji po izboru
– Okovi po izboru: mesing, mat-krom, aluminij ili bijeli
– Drvene ukrasne obodne letvice s unutrašnje strane vratnog krila
– Elektroprihvatnik za bravu
– Različiti tipovi brava
– Protuprovalno nadsvjetlo
– Bočno (pomoćno) krilo
– Stakleni otvori na krilu
– Polukružna (lučna) vrata
– Unutrašnja i vanjska obloga po izboru

Okovi su izrađeni od brončano anodiziranog aluminija i mogu se izraditi s različitim bojama površine: mesing, u boji (crna ili bijela) i srebrna boja aluminija.

 

Mitra trade d.o.o.