Pričvrsni vijci za drvene grede

Do tehničkih podataka i informacija – samo jednim “klikom”

Tvrtku rothoblaas već smo predstavili u prošlom broju Koraka. Nastavno navodimo prednosti korištenja njihovih proizvoda te mogućnosti dobijanja kompletnih informacija o proizvodima na njihovim internet stranicama www.rothoblaas.com

1.inddrothoblaas se već odavno odlikuje inovativnim, certificiranim rješenjima visoke tehnologije, i to zahvaljujući dugogodišnjem prikupljenom iskustvu i širokom asortimanu ponude. Stručnjacima (profesionalcima) nudi čitavu paletu proizvoda visoke kvalitete koji mogu ispuniti sve zahtjeve vezane uz tesarske radove.

1.inddNa www.rothoblaas.com ćete pronaći pravi sustav informacija, pregled kompletnog pribora koji je predviđen uz pojedine proizvode, ali i razne tehničke savjete te važne statičke podatke, razjašnjene odgovarajućim napomenama. Rezultat svega je jasno i jednostavno predstavljanje samog proizvoda, i to od njegovih geometrijskih osobina pa do nužnih tehničkih informacija koje vam pomažu u radu s njim.

Zahvaljujući jednostavnom grafičkom oblikovanju, očitavanje vrijednosti uspjet će vam od prve zahvaljujući kratkom razjašnjenju, iznijetom kroz ključne riječi.

Kod segmenta rothofixing, proizvoda za pričvršćivanje i pričvrsnih sistema za drvene ograde te strojeve i alate za tesare, na raspolaganju vam je slobodno preuzimanje programa koji  nadopunjuje ponudu rothoblaas proizvoda – uvijek usmjerenu na potrebe i zahtjeve naših kupaca – pretvarajući je u vrijedno pomoćno sredstvo i kvalificiranu podršku tijekom rada.

Koristeći se web stranicom  sami možete brzo i jednostavno preuzeti sve podatke u pdf- formatu.

Rotho Blaas Srl