Visoka razina protuprovalne zaštite u gradnji stanova

Kada se odlučujemo za zaštitu svog stana u stambenoj zgradi dostatno je uložiti u kvalitetna protuprovalna vrata s odgovarajućim ključem da se osjećamo zaštićeno i neometano. U ponudi tvrtke MITRA TRADE izradit će vam vrata po mjeri vašeg ukusa, a danas se pridaje sve više pažnje vratima koja neće previše odudarati izgledom od uobičajenih već ugrađenih u susjedstvu, ali koja će svojom protuprovalom biti vrhunske kvalitete. Tesioporte protuprovalna vrata jamče s pedesetgodišnjim iskustvom na području protuprovalne zaštite te svojom kvalitetom osiguravaju zaštitu prostora kao i toplinsku i zvučnu izolaciju. Kupnjom vrata u tvrtki MITRA TRADE  osim vrata dobit ćete i dodanu vrijednost koja je u ponudi, a to je: jamstvo od 36 mjeseci,  informacije o najnovijim dostignućima na području protuprovale, projektiranje, ovlaštenu montažu, održavanje i popravke u jamstvenom i vanjamstvenom roku, završne građevinske radove kod montaže vrata, radove prema posebnim zahtjevima korisnika, montažu protuprovanih sistema (brave, cilindri, lokoti), savjetovanje u protuprovali, cilindri u sistemu – kotrola pristupa i kombinirani pristup, opremu za izradu i kopirenje ključeva, strojeve za izradu i kopiranje ključeva, sve vrste sirovih ključeva, specijalne alate za servisiranje i otvaranje vrata, program tehničke zaštite, cjelokupnu mehaničko-tehničku zaštitu objekata. Jednom ugrađena protuprovalna vrata ili brava trebaju dugi niz godina služiti svrsi. Poželjno je povremeno (svakih 2-3 godine) pozvati ovlašteni servis da obavi kontrolni pregled, podmaže pokretne dijelove i provjeri stanje vrata ili brave. Taj kratki i ne previše skup pregled štiti vas od većih troškova i neugodnosti. Kao i kod automobila, kvalitetnim održavanjem smanjujete troškove i produžavate rok trajanja proizvoda.

U ovom broju predstavit ćemo vam jedan interesantan protuprovalni model vrata njihovog dobavljača TESIOPORTE  – jednog od vodećih stručnjaka za protuprovalnu zaštitu na europskom prostoru:

Tesioporte Basic Fast C

Tehnički opis (standardna oprema)

– Krilo: jedna ploča čeličnog, pocinčanog lima s tri unutrašnja čelična pojačanja (“omega” profili)
– Brava: cilindrična, “ROLLSTOP”, s cilindričnim klinovima
– Cilindar uložak: sigurnosni, s 5 ključeva
– 7 pokretnih točaka zatvaranja na strani brave
– 4 nepokretne (“fiksne”) točke zatvaranja na strani panta
– 2 čelična panta, moguće podešavanje u 3 osi
2,4 mm čelični dovratnik i pomoćni (“slijepi”) dovratnik
– Tamnosmeđe obodne metalne lajsne krila i dovratnik
– Automatska brtva u donjem dijelu vratnog krila
– Sigurnosni graničnik otvaranja
– Okov (kvake,… ) eloksirani aluminij, smeđe brunirano
– Širokokutno zurilo (“špijunka”)
– Pjenasta PVC brtva na vratnom krilu

Dodatni zahtjevi:
– Glavni štok u boji po izboru
– Obodne metalne lajsne u boji po izboru
– Okovi po izboru: mesing, mat-krom, aluminij ili bijeli
– Drvene ukrasne obodne letvice s unutrašnje strane vratnog krila
– Elektroprihvatnik za bravu
– Različiti tipovi brava
– Protuprovalno nadsvjetlo
– Bočno (pomoćno) krilo
– Stakleni otvori na krilu
– Polukružna (lučna) vrata
– Unutrašnja i vanjska obloga po izboru

Okovi
Okovi su izrađeni od brončano anodiziranog aluminija i mogu se izraditi s različitim bojama površine: mesing, u boji (crna ili bijela) i srebrna boja aluminija. Također postoji mogućnost kombinacija na različite načine.

Mitra trade d.o.o.