STOLARIJA U BOJI-Otkrijte novi svijet, oživite svoju maštu

Neobični i jedinstveni zahtjevi klijenata, kao i oni specifični za pojedino podneblje, za IKS Pavić izazov su kojem se uvijek iznova radujemo. Za svako okruženje, kao i za svako raspoloženje, nudimo odgovarajuću boju stolarije.
Najveća ponuda stolarije u boji na hrvatskom tržištu čini nas prvim partnerom za oblikovanje maštovitih, jedinstvenih objekata. Stolarija u akrilnim bojama nije posebna samo zbog brojnih mogućnosti da izrazite svoj osobni stil i individualnost. Značajnu prednost ostvaruju svojim svojstvima i jedinstvenim postupkom proizvodnje, tzv. koekstruzijom.

410_a.inddPostupak koekstruzije:

Pri koekstruzijskom postupku bojenja međusobno se, u jednom procesu, spajaju bijelo PVC osnovno tijelo i akrilno staklo u boji. Akrilno staklo je visoko vrijedan proizvod koji je svoju kvalitetu dokazao prvenstveno u auto industriji (koristi se za stražnja svjetla na automobilima), a potom i u arhitekturi interijera.
PVC profil ima ulogu podloge dok sloj akrilnog stakla osigurava boju profila.
Standardni program obuhvaća 11 modernih boja ali to je tek početak Vaše avanture u svijetu stolarije u boji.
Poliranje akrilnog stakla stvara jedinstvenu površinsku strukturu mat sjaja. Ovakav završni postupak obrade jedinstven je na tržištu stolarije u boji. Stambeni i poslovni objekti na taj način postaju atraktivni objekti koji privlače pažnju, a čak i nesvakidašnji dizajnerski zahtjevi ili nijanse boja više nisu nikakav problem.

IKS Pavić nije samo u korak s vremenom što se tiče razvoja boja već stalno unapređujemo i procese proizvodnje. Rezultat je još lakša, brža i isplativija realizacija različitih kombinacija vanjskih i unutarnjih dekora, mogućnost boje samo s unutarnje strane ili, vrlo privlačna i luksuzna kombinacija akrilne boje s vanjske a drvo dekora s unutarnje strane. Ovakva kombinacija omogućava potpunu usklađenost boje stolarije s vanjskim izgledom nekretnine i njenim unutarnjim uređenjem.

Otpornost i dugovječnost
Vanjski sloj akrilnog stakla dvostruko je tvrđi od PVC površine standardnih bijelih prozora. Izuzetno je otporan na ogrebotine i postojan na sve vremenske utjecaje. Površina koja je glatka i neporozna neosjetljiva je na prašinu. Stol akrilne boje ne može se oljuštiti ili otkinuti od podloge.

Postojanost boja
Prozori i vrata posebno su izloženi sunčevoj svjetlosti, vremenskim utjecajima i mehaničkom djelovanju. Odaberete li stolariju u akrilnim bojama možete biti sigurni da će ona zadržati svoj prvobitni izgled i boju dugi niz godina, čak i u ekstremnim klimatskim uvjetima.
Odaberite svoj jedinstveni stil, budite drugačiji i izrazite individualnost proizvodom kojim ćete biti prezadovoljni dugi niz godina.

IKS Pavić d.o.o.