Dobro došli u Beton-Lučko, mjesto kreativnih ideja za uređenje Vašeg životnog okoliša!

Beton Lučko je trgovačko društvo izraslo na temeljima obrta obitelji Jelenić, koja se ovom djelatnošću počela baviti davne 1986. godine. S proizvodnim pogonima diljem Hrvatske i rasprostranjenom prodajnom mrežom tvrtka Beton – Lučko vodeća je u svom segmentu u zemlji s tendencijom širenja  i na inozemno tržište Bosne i Hercegovine i Crne gore. U okviru široke palete proizvoda nudi bogati asortiman betonske galanterije; visokokvalitetne betonske opločnike i opremu za uređenje okoliša od kojih su mnogi pogodni za uređenje dvorišta, vrtova, terasa i okućnica, pješačkih zona, parkova, gradskih trgova te  industrijskih, športskih i sakralnih objekata.k31-BetonLučko-00-200.gifSvojom raznolikošću boja, površinskih obrada i formata, betonska galanterija nudi neograničene mogućnosti izvedbe, a projektantima neiscrpan izvor inspiracije. Korištenjem određenih vrsta opločnika postižu se različiti vizualni efekti. Upotrebom programa betonskih ploča, classic ili colibri otvaraju se neograničene mogućnosti slaganja geometrijski pravilnih oblika, a nadopuna programom intarzije popločenim površinama daje trodimenzionalni efekt. S druge strane reljefnost i  nepravilni oblik elemenata rhodosa, rustice ili arene antice podsjeća na površine starih gradskih jezgri.

Za plohe na kojima je potrebno mjestimično omogućiti rast trave idealni su travni elementi, travne ploče ili travne rešetke. Kao novitete predstavljamo ploče mediteran, kamen mediteran i trialit stari grad koji svojom nejednolikom površinskom strukturom i bojom predstavljaju idealnu zamjenu za prirodni kamen.

Osim opločnika, u proizvodnom programu izdvajamo i vrtne i cestovne rubnjake različitih dimenzija, cijevi, kanalice za odvodnju oborinskih voda, lomljene blokove za izvedbu ukrasnih ograda, obloge stepenica koje se kroje prema zadanim dimenzijama, obloge pročelja te cestovne elemente.

Beton Lučko je tvrtka prisutna i na tržištu izgradnje stambenih i industrijskih objekata, te hala izgrađenih po montažnom sistemu od armiranog i prenapregnutog betona. Odlukom za naše montažne sisteme građenja, sigurnom brzom i jednostavnom montažom, ostvarujete znatnu financijsku uštedu. Prema Vašem nacrtu izrađuju se: predgotovljeni armiranobetonski zidovi, montažni stubišni krakovi, armiranobetonske stropne ploče i armiranobetonske montažne hale. Gotove betonske garaže, specijalni elementi poput vodomjernih okana i niz specijalnih elemenata namijenjenih gradnji cesta, autocesta i tunela, zaokružuju našu ponudu.

Tijekom dvadesetogodišnjeg iskustva, neprekidnog razvoja i usavršavanja proizvodnje betonskih opločnika i ostale betonske galanterije, došli smo do vrhunskih rezultata koje možemo potkrijepiti i certifikatom ISO 9001 čiji smo nositelji od 2004. godine.

Danas je tvrtka Beton Lučko renomirani i prepoznati partner u gradnji, zahvaljujući beskompromisnošću u pogledu kvalitete i rokova, a naši proizvodi nalaze se u gotovo svakom gradu u Republici Hrvatskoj. Ime BETON LUČKO znači inovativnost, visokokvalitetne proizvode u modernom dizajnu i kvalitetno savjetovanje u realizaciji Vaše ideje pri uređenju okoliša.

Više informacija o nama, našem radu i našim referencama možete naći na našim prodajnim mjestima u Lučkom, Zaboku, Rijeci, Karlovcu ili Drnišu ili na web stranici www.betonlucko.hr.

Beton Lučko d.o.o.