Boje stvaraju Vaše raspoloženje

Arhitektonski projekti postižu svoju estetsku osobnost kroz potpunu ujednačenost forme, materijala i boja. Profili u boji pomoći će Vam da izrazite svoj osobni stil i individualnost. Bez obzira odabirete li drvo dekore, akrilne boje ili njihovu kombinaciju, osigurane su Vam ogromne mogućnosti na području kreacije, mašte i radosti eksperimentiranja. IKS Pavić d.o.o. u korak s vremenom ne ide samo što se tiče razvoja boja, već stalno unapređuje svoje procese proizvodnje što rezultira još lakšom, bržom i isplativijom realizacijom najzahtjevnijih arhitektonskih rješenja. Najveća ponuda stolarije u boji IKS Pavić d.o.o. čini prvim partnerom na hrvatskom tržištu za sve one koji žele oblikovati maštovite i jedinstvene objekte.
k31-IKS-00-200.gifPotrebno je naglasiti da profili u acrylcoloru nisu posebni samo po svojoj estetici već ih odlikuju dodatna svojstva:    

POSTUPAK KOEKSTRUZIJE

Kod postupka nanošenja boje, tzv. koekstruzije, neodvojivo se povezuje bijelo PVC osnovno tijelo i obojeno akrilno staklo. Obojena akrilna otopina nanosi se na sve površine profila. Rezultat je taj da je takva stolarija izuzetno otporna na sve vanjske utjecaje, visokog su sjaja, lako ih se čisti i moguće ih je 100% reciklirati.

310_B.inddNOVO

Mogućnost kombiniranja različitih boja i dekora prozora izvana i iznutra

Novost u proizvodnom programu IKS Pavić d.o.o. je mogućnost kombiniranja različitih boja na prozorima s unutarnje i vanjske strane.

Što to zapravo znači?

Ova novost omogućuje Vam potpunu prilagodbu boje stolarije s vanjskim izgledom objekta i unutarnjim uređenjem prostora. Prozori mogu biti odabrane boje izvana i druge željene boje iznutra. Možete kombirati acrylcolor boje s vanjske i drvo dekore s unutarnje strane kako bi prilagodili vašu stolariju eksterijeru a istovremeno i interijeru.

 

IKS Pavić d.o.o.