Stan s protuprovalnim vratima postaje standard u Hrvatskoj

Specijalisti u tvrki MITRA TRADE pomoći će Vam u izboru nizom praktičnih savjeta

Stan s protuprovalnim vratima pomalo postaje standard u Hrvatskoj, a na Zapadu je to već jako dugo. Svjesni činjenice da sebe i svoju imovinu moraju zaštititi, vlasnici stanova i kuća se sve češće odlučuju za ugradnju protuprovalnih vrata, a tu su potrebu prepoznali i građevinari koji nude stanove na tržištu, pa se može naići na stanove s već ugrađenim protuprovalnim vratima. Kako počinje vrijeme godišnjih odmora, a s njim i briga da zaštitimo svoj stan od provale, najbolje je da počnemo razmišljati o protuprovalnim vratima na našem stanu, poslovnom prostoru ili kući. U tvrtki MITRA TRADE žele Vam pomoći u izboru odgovarajućih vrata, jer se u “šumi” ponuda prosječan Kupac teško snalazi. Kako izabrati vrata koja zadovoljavaju izgledom i cijenom, a štite Vas od nepoželjnih posjetitelja?

k30-mitraTrade-00-200.gifSpecijalisti u tvrki MITRA TRADE pomoći će Vam u izboru nizom praktičnih savjeta. Graditelji stanova obično se rukovode logikom profita, kupuju najjeftinije, a to što jeftino kupe nastoje što skuplje naplatiti. Oni neće živjeti u stanovima koje su izgradili tako da ih ne brine puno sigurnost tih stanova. Svjesni su da prosječni Kupac nema dovoljno znanja da prepozna kvalitetu ugrađenih ulaznih vrata, a i ne obraća pozornost na detalje kojih je kod kupnje stana jako puno. Jednom ugrađena protuprovalna vrata ili brava trebaju dugi niz godina služiti svrsi. Protuprovalna vrata u tvrtki MITRA TRADE u standardnoj opremi dolaze s trostrukim čeličnim ojačanjem, brava je s cilindričnim klinovima dok je cilindrični sigurnosni uložak s tri ključa. Na strani brave je sedam pokretnih točaka zatvaranja, a na strani panta četiri fiksne točke. Čelični dovratnik iznosi 2,4 mm, a posjeduje i pomoćni “slijepi” dovratnik, automatsku brtvu u donjem dijelu vratnog krila, sigurnosni graničnik otvaranja, tamnosmeđe obodne metalne lajsne krila i dovratnika i mnoge druge detalje, ali u mogućnosti su ponuditi i ispuniti dodatne zahtjeve kao što je glavni štok u boji po izboru, okovi po izboru, stakleni otvori na krilu, protuprovalno nadsvjetlo, bočno pomoćno krilo, i druge detalje koji će ova protuprovalna vrata učiniti vizualno atraktivnim, a svojim izgledom će se uklopiti u moderan dizajn suvremenog prostora.

Poželjno je povremeno (svakih 2-3 godine) pozvati ovlašteni servis da obavi kontrolni pregled, podmaže pokretne dijelove i provjeri stanje vrata ili brave. Taj kratki i ne previše skup pregled štiti vas od većih troškova i neugodnosti. Kao i kod automobila, kvalitetnim održavanjem smanjujete troškove i produžavate rok trajanja proizvoda. Jedino jamstvo Kupcu je pouzdanost tvrtke koja mora stajati iza proizvoda i ugradbe, jer tvrtka će provoditi kontrolu svojih montažera.
Ideja vodilja u tvrtki MITRA TRADE je kupcu u Hrvatskoj ponuditi iste proizvode i razinu usluge koji su prisutni na tržištu EU. Kažu da je ulaganje u sigurnost doma dugoročna  investicija koja treba korisnika zaštititi od neželjenih posjetitelja, a takvo ulaganje trebamo obaviti pažljivo i uz maksimalnu potporu stručnih osoba.

Inovativnost, vrhunska izvedba i tehnologija te opremljenost proizvoda, glavne su osobine koje karakteriziraju široki asortiman protuprovalnih vrata talijanskog proizvođača Tesioporte koji je jedan od vodećih proizvođača u tom segmentu tržišta. Tvrtka MITRA TRADE nudi vam kompletnu uslugu od projektiranja i izbora zaštitne opreme, isporuke i ugradnje te održavanje u jamstvenom i izvanjamstvenom roku.

U programu se nalaze samo najkvalitetniji proizvodi poznatih tvrtki:
TESIOPORTE – protuprovalna i protupožarna vrata, sigurnosne brave…
MOTTURA – sigurnosne brave i uređaji za protuprovalna vrata, cilindri u sistemu…
BASI – sigurnosne brave i uređaji za protuprovalna vrata, strojevi za kopiranje ključeva, cilindri u sistemu…
ERREBI – sirovi ključevi, strojevi za kopiranje ključeva, pribor za ključare, alati…

Mitra trade d.o.o.