Recesijski recept – domaća proizvodnja

Iz godine u godinu tvrtka Medo-metal nastavlja s odgovornim pristupom u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga

MEDO-METAL je tvrtka koja je prisutna na domaćem tržištu 15-tak godina kao proizvođač segmentnih i industrijskih vrata. Ako tražite garažna vrata koja odlikuju moderan i lijep vanjski izgled harmoničnih boja, koja istovremeno nude osjećaj elegancije i kvalitete te visok stupanj tehnološke praktičnosti i funkcionalne sigurnosti, onda Vam možemo preporučiti segmentna garažna i industrijska vrata tvrtke MEDO-METAL, jer su projektirana na bazi dugogodišnjeg iskustva i proizvedena u skladu s Vašom željom.

Iz godine u godinu nastavljaju s odgovornim pristupom u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga cijenjenim kupcima. Razvojem proizvodne tehnologije te pomnim odabirom dobavljača kao i osiguranjem kvalitete proizvoda, ispitivanjem i usklađivanjem s važećim međunarodnim normama, omogućili su Vam da im se s povjerenjem obratite u realizaciji kvalitetnih rješenja. Višegodišnje iskustvo, iskusni i provjereni stručnjaci, kvalitetan materijal i proizvod omogućuju  poduzeću MEDO-METAL visoku  poziciju na našem tržištu.

Poslovni ugled i pozicija poduzeća na tržištu unaprjeđuju se stalnom brigom za kvalitetom usluga. U svrhu trajnog poboljšanja, MEDO-METAL je uspostavio te primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom zasnovan na zahtjevima međunarodne norme HRN EN ISO 9001:2002 čiji je cilj potpuno ispunjavanje zahtjeva za kvalitetom proizvoda i procesa.

Isto tako poduzeće posjeduje licencu Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva  za izvođenje  manje složenih radova na građevinama I,II,III,IV skupine zahtjevnosti.

Poduzeće trenutno broji 15 zaposlenih, a u vlasništvu tvrtke nalazi se 500 m² poslovnoproizvodnog prostora. U 2010 godini kreću s  izgradnjom  moderne proizvodne-poslovne  hale veličine 2000m2. Proizvodnju provode u skladu s najnovijim svjetskim trendovima uz korištenje modernih tehnologija, a robu isporučuju po sistemu «ključ u ruke» (ugovaranje posla, projektno-tehnička priprema, proizvodnja, montaža, servis u garantnom i van garantnom roku). Sve dijelove potrebne za izradu vrata proizvode u svojim pogonima uključujući i proizvodnju termoizoliranih panela, a za sve tipove vrata posjeduju sigurnosne ateste.

Vlastitom proizvodnjom maksimalno su prilagodljivi i fleksibilni prema zahtjevima kupaca što potvrđuju na niz referentnih objekata u Hrvatskoj.

U svojoj proizvodnoj liniji «MEDO-METAL» raspolaže sa:
-strojevima za obradu odvajanjem čestica (tokarilica, glodalica)
-ekscentrom i hidrauličnim prešama
-NC hidrauličnim škarama za rezanje limova do 6mm debljine
-NC hidrauličnom prešom za kutno savijanje limova do 6mm debljine
-NC linijom za uzdužno i poprečno rezanje tankih limova
-linijom za kontinuirano profilno savijanje limova
-linijom za proizvodnju termoizoliranih panela
-strojem za injekcijsko ubrizgavanje plastike
-linijom za obradu aluminija
-sve vrste zavarivanja (REL,MIG,MAG)

Uz program garažnih i industrijskih vrata iz njihove proizvodnje MEDO-METAL nudi i kompletan program automatizacije dvorišnih vrata renomiranih europskih proizvođača BFT i NICE. Program automatizacije uključuje el.motore za klizna i krilna dvorišna vrata i automatske rampe raznih dužina.

PROIZVODI:
Segmentna garažna vrata –  Krilna garažna vrata – Segmentna industrijska vrata – Rolo vrata – Klizna industrijska vrata – Brzopodizna PVC rolo vrata – Automatska vrata –  Automatika za klizna i krilna dvorišna vrata – Automatske rampe –  Rješenja za zaštitu prolaza – (podizni stupići, parkirne barijere)

Medved metali d.o.o.