Inovacijom i kvalitetom do konkurentnosti

Prozori nisu jednostavni. Oni trebaju donijeti dovoljno svjetlosti u naš dom, povezati nas ali i razdvojiti od vanjskog svijeta. U isto vrijeme moraju jamčiti toplinsku i zvučnu izolaciju jednako kao što moraju ponuditi i najbolju moguću protuprovalnu zaštitu. I ne samo da sve to moraju zadovoljiti besprijekorno, već moraju i izgledati najbolje moguće jer neizostavno oblikuju estetiku svakog prostora.
Pravilnom i kvalitetnom kombinacijom svih elemenata prozor zaista može i mora biti daleko više od uokvirenog stakla koje možemo otvoriti.
IKS PROZOR je po mnogočemu jedinstven na tržištu. Spoj je to sustavnog rada i inzistiranja na kvaliteti ali i osluškivanja želja i potreba tržišta.
IKS PROZOR pruža puno više od jednostavnog otvaranja i zatvaranja, on Vaš dom čini sigurnim, ugodnim i štedljivim. Kako? Pročitajte u nastavku:

  1. 310_B.inddIKS prozor ima standardno šest komora i sustav vanjskog brtvljenja kod profila Classic i Elegant, dok kod profila Exclusive ima sistem srednjeg brtvljenja. Kod sistema vanjskog brtvljenja jedna brtva nalazi se na štoku a jedna na krilu. Kod sistema srednjeg brtvljenja, brtva se nalazi u sredini, a obje brtve nalaze se na krilu.
  1. Vodeći računa o željama kupaca na IKS prozorima standardno se koristi siva brtva, decentnija, elegantnija i estetski prihvatljivija od uobičajeno crne.
  1. Dizajnerski usmjerena tehnologija primjenjena kod izrade skrivenog (nevidljivog) okova osigurava punu funkcionalnost prozora, ali i nešto više: visoku estetiziranost i profinjenost koja je vidljiva na prvi pogled.
  1. U kombinaciji sa zatvornim čepovima, IKS Prozor pruža veću protuprovalnu sigurnost prozora, kao i sigurnost protiv podizanja prozora. Uporabom sigurnosnih zatvornih elemenata osigurano je kvalitetnije brtvljenje prozora i balkonskih vrata.
  1. Čeoni pogon omogućuje vrlo jednostano i elegantno rukovanje, naročito kod visokih elemenata. Osim praktičnosti, ovaj element daje dodatnu sigurnost u dvije točke zatvaranja i podiže kvalitetu i dugovječnost prozora.
  1. Vodeći računa o svakom detalju koji će omogućiti najbolji spoj kvalitete i dizajna, na IKS Prozor ugrađuje se kvaka modernog dizajna i vrhunske kvalitete.
  1. Neprimjetan element za provjetravanje, integriran u IKS Prozor, energiju zadržava unutar prostorije dok se ona istovremeno provjetrava. Razmak između krila i okvira minimalan je, ali dovoljan da bi se zrak u prostoriji mogao nesmetano izmjenjivati.
  1. Osigurač pravilnog rukovanja funkcionira na način da sprječava okretanje kvake dok krilo prozora nije u zatvorenom položaju.
  1. Kroz prozore se ostvaruje preko 50% ukupnih toplinskih gubitaka građevine. Iz tog razloga u IKS Prozor standardno je ugrađeno LOW-E staklo koje gubitak transmisijske energije smanjuje do 60% u odnosu na standardno izo-staklo.
  1. Kupci koji se odluče za kupnju IKS Prozora odlučuju se za proizod s ekološkim prednostima čime daju doprinos održivom razvoju a da se pri tom ne odriču kvalitete.

IKS Pavić d.o.o.