Segmentna i garažna vrata – hrvatska proizvodnja, Domaći proizvod – vrhunska kvaliteta

MEDO-METAL hrvatska je tvrtka s 15 godišnjim iskustvom u vlastitoj proizvodnji segmentnih garažnih i industrijskih vrata. Proizvodnju temelje na sustavnom praćenju najnovijih svjetskih trendova uz korištenje modernih tehnologija koju primjenjuju na svojim proizvodima. Sve dijelove potrebne za izradu vrata proizvode u svojim pogonima uključujući i proizvodnju termoizoliranih panela. Za sve tipove vrata posjeduju sigurnosne ateste te robu isporučuju po sistemu “ključ u ruke”, servis u garantnom i vangarantnom roku. je poduzeće koje je prisutno na  tržištu 15 godina i jedini  je domaći proizvođač segmentnih garažnih i industrijskih vrata.
Unazad 3 godine u poduzeću je uveden sustav upravljanja kvalitetom HRN EN ISO 9001:2002 čime je osigurana visoka kvaliteta gotovih proizvoda. Isto tako poduzeće posjeduje licencu Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za izvođenje manje složenih radova na građevinama I, II, III i IV skupine zahtjevnosti.
Vlastita proizvodnja im omogućuje maksimalnu prilagodljivost i fleksibilnost prema zahtjevima kupaca što su potvrdili na niz referentnih objekata u Hrvatskoj. Sve značajke ove mlade tvrtke čine ju ozbiljnim konkurentom na području garažnih i industrijskih vrata.

GARAŽNA I INDUSTRIJSKA VRATA
Segmentna vrata se izrađuju prema individualnim željama kupaca i svaki kupac sudjeluje u kreiranju izgleda vratiju tako da se može reći da su svaka vrata jedinstvena.
Kupac može birati između nekoliko tipova panela. Najčešći odabir je čelični panel s poliuretanskom ispunom. Ta verzija panela dolazi u varijanti izvedbe s linijama, bez linija ili s ukladama. Osim toga, tu je i mogućnost izbora bilo koje boje prema RAL-karti. Važno je napomenuti da se na površine panela ne nanosi boja nego se nanosi elektrostatskim plastificiranjem čime se omogućava dugotrajna otpornost boje na vanjske utjecaje atmosfere.
U ponudi su također aluminijski paneli s ostakljenjem koji imaju primjenu u prostorima gdje je potrebno puno svjetla uz dobru toplinsku izolaciju npr. autosaloni, servisi, radione bilo koje vrste.
Garažna vrata na kućama većinom su izvedena u drvu ali po želji naručitelja nude i panele izrađene od drva. Kupac može birati između 5 vrsta drva. Kao alternativu drvenim panelima u ponudi imaju i čelične panele s vanjskim izgledom u imitaciji drva.

Od 2009.g. proizvodni program poduzeća MEDO-METAL je proširen i na brzo podizna PVC rolo vrata čija je brzina dizanja 1m/s. Ovaj tip vrata je pogodan za odjeljivanje prostora unutar hala (npr.odjeljivanje skladišnog od prodajnog prostora) i za montažu na vanjski ulaz u kombinaciji sa segmentnim vratima radi uštede topline.
Uz program garažnih i industrijskih vrata iz svoje proizvodnje MEDO-METAL nudi i kompletan program automatizacije dvorišnih vrata renomiranih europskih proizvođača BFT i NICE. Program automatizacije uključuje el.motore za klizna i krilna dvorišna vrata i automatske rampe raznih dužina.

HRKorak409.inddKao primjer navest ćemo što jedan garažni elektomotor ima:
-učvršćen je na stropu
-pogon vrata preko putujućeg lanca u aluminijskoj vodilici
-dvije brzine zatvaranja
-zaštita od pritiska na prepreku
-automatsko svijetlo
-upravljanje pomoću daljinskog upravljača i tipkala na zidu
-cirkulirajući kodovi kao zaštita daljinskog upravljanja
-mogućnost deblokiranja u slučaju nestanka el.energije izvana ili iznutra
-bešuman rad
-fotoćelije (kao opcija)

Program automatizacije dodatno su proširili i s automatskim vratima za trgovačke centre, bolnice i hotele.

Ukoliko želite dobiti više informacija o njihovim proizvodima posjetite web-stranicu: www.medo-metal.hr ili ih posjetite na adresi Slavka Kolara 57, Velika Gorica.

Medved metali d.o.o.