TVRTKA MITRA TRADE – profesionalna zaštita prostora

Privatna tvrtka Mitra trade d.o.o. kroz intenzivnu suradnju sa stranim partnerima i praćenjem gospodarskih tokova svakodnevno radi na razvoju prodajnog programa tehničke zaštite. Osnovna djelatnost je uvoz sigurnosne opreme, postavljanje i održavanje opreme te praćenje tehnološkog razvoja na području tehničke zaštite. Ideja vodilja je kupcu u Hrvatskoj ponuditi iste proizvode i razinu usluge koji su prisutni na tržištu EU.
U proizvodnom programu nalaze se samo najkvalitetniji proizvodi poznatih tvrtki:
Poseban odjel talijanskog proizvođača Tesioporte brine se za projektiranje i proizvodnju velikog broja sigurnosnih brava kojima je glavna značajka osiguranje vrhunske zaštite. U njihovom prozvodnom asortimanu nalazi se preko 300 modela.

Moturra je vodeća tvrtka u području proizvodnje sigurnosnih brava i uređaja za protuprovalna vrata. U njihovom proizvodnom programu nalaze se brave za razne tipove prozora i vrata, sigurnosni cilindri, MOTRONIC® električne brave, sefovi za kućanstva i hotele.
Proizvodi tvrtke Moturra jamče:
– visoku otpornost na pokušaje nasilnog otvaranja (bušenje, lom, otvaranje otpiračem…)
– moguću izvedbu u sistemu generalnog ključa
– kontrolirano i zaštićeno umnožavanje ključeva

Oznaka Basi opisuje proizvod koji jamči sigurnost. Njihovi iskušani proizvodi dostupni su po pristupačnim cijenama. Basi se specijalizirao u pronalaženju novih rješenja za specijalne alate i kompletne sisteme za zaključavanje.

Dok je na Zapadu stan s protuprovalnim vratima standard već jako dugo, u Hrvatskoj pomalo to tek sada postaje. Svjesni činjenice da sebe i svoju imovinu moraju zaštititi, vlasnici stanova i kuća se sve češće odlučuju za ugradnju protuprovalnih vrata, a tu su potrebu prepoznali i građevinari koji nude stanove na tržištu, pa se sve češće može naići na stanove sa već ugrađenim protuprovalnim vratima.
Međutim, graditelji stanova obično se rukovode logikom profita, kupuju najjeftinije, a to što jeftino kupe nastoje što skuplje naplatiti. Oni neće živjeti u stanovima koje su izgradili tako da ih ne brine puno sigurnost tih stanova. Svjesni su da prosječni Kupac nema dovoljno znanja da prepozna kvalitetu ugrađenih ulaznih vrata, a i ne obraća pozornost na detalje kojih je kod kupnje stana jako puno.
Nepostojanje odgovarajuće zakonske regulative omogućilo je da se na tržištu nađe puno proizvoda upitne kakvoće, bez odgovarajućih potvrda o kvaliteti.

Kada kupujete stan od prodavatelja tražite dokumetaciju za ugrađena protuprovalna vrata:

  • ugrađena vrata trebaju imati certifikat o kvaliteti važeći za Hrvatsku i EU (često se nude certifikati za tržišta koja imaju niže građevinske standarde od naših)
  • ugradnju vrata treba obaviti tvrtka ovlaštena za ugradnju tehničke zaštite
  • obratite pozornost na to da jamstvo pokriva i proizvod i ugradnju, jer jedino tada možete biti sigurni da ćete realizirati jamstvo u slučaju potrebe.

Nakon kupnje i ugradnje protuprovalnih vrata, poželjno je povremeno (svakih 2-3 godine) pozvati ovlašteni servis da obavi kontrolni pregled, podmaže pokretne dijelove i provjeri stanje vrata ili brave.Tvrtka MITRA TRADE nudi vam kompletnu uslugu od projektiranja i izbora zaštitne opreme, isporuke i ugradnje te održavanje u jamstvenom i izvanjamstvenom roku. Osim ovih usluga tvrtka MITRA TRADE ima organizirano dežurstvo od 0-24 sata za hitne intervencije.

Mitra trade d.o.o.