O-Terrace+ Novi, napredniji sustav vanjskih podnih obloga

Uz već postojeće i na tržištu vodeći pozicionirane proizvode O-Terrace i O-Face izrađene od Twinson® materijala, od sada je na tržištu dostupan i O-Terrace+, novi, napredniji sustav vanjskih podnih obloga.
Dizajniran za zahtjevno okružje
Deceuninck je svoj istraživački potencijal uložio u razradu sustava vanjskih podnih obloga komplementarnog već iskazanom O-Terrace sustavu. Rezultat toga je O-Terrace+, premium vanjska podna obloga, jednostavnog postavljanja i robusnog izgleda, idealna za sve često upotrebljavane površine i komercijalnu primjenu.

Prednosti Twinsona®
O-Terrace+ je sustav načinjen od Twinsona®, Deceuninckovog jedinstvenog materijala koji kombinira najbolje karakteristike PVC-a i brzorastuće PEFC certificirane crnogorice. Twinson® spaja prednosti moderne tehnologije s prirodnim materijalom i toplim dodirom drveta. Robustan je, ali i elegantan i lako se održava. Dodatno, Twinson® nema iverja, ne razdvaja se, vodootporan je i otporan na insekte. Najvažnije od svega: protuklizan je, čak i kada je mokar i može se potpuno reciklirati.

Novosti u sustavu
Valovita reljefna površina O-Terrace+ dasaka tvori novi, visokokvalitetan izgled, a djelomično četkani utori među daskama daju im stilski naglasak.
Zahvaljujući preklapanju utora na daskama, mali predmeti više ne mogu upasti između dasaka, ali je ostavljeno dovoljno prostora za odvodnju i odzračivanje.
O-Terrace+ ima veću otpornost na udarce (EN 477-RT), ali se pojedine daske mogu vrlo lako zamijeniti. Novi «clip and slide» (spojnica i klizača) sustav pojednostavnjuje postavljanje.
S drvenom ili aluminijskom podkonstrukcijom povećana izdržljivost dasaka omogućava razmak od 60 cm među profilima podkonstrukcije za razliku od dosadašnjih 50 cm.
Postavljanje je brže, što je dodatna prednost kod postavljanja velikih površina u komercijalne svrhe. Uz to, zahvaljujući integiranom sustavu spojnica koje apsorbiraju svaku moguću ekspanziju daske, onemogućena je promjena izgleda daske nastala zbog ekstremnih ekspanzija.
Potpunost sustava, njegove brojne mogućnosti, veličine, izbor boja i kompatibilnost s ostalim Twinson® proizvodima čine O-Terrace+ idealnim proizvodom za trajne i stilske vanjske podne obloge.

Deceuninck d.o.o.
Renata Travljanin, dipl.oec.