Dopadljivi kutni profili

Udovoljavanje tehničkim zahtjevima uz nenapadno prisustvo

Profilpas nas ponovno ugodno iznenađuje. Njegova stalna briga te proširenje ponude dio je osobnosti tvrtke i stalne brige da kupcu uvijek ponude nešto novo.
Profil Metal line 97/4 iz anodiziranog aluminija osigurava prostor u kući za sve tipove servisnih vodiča (telefon, kompjuter, TV, …). Nenapadnim prisustvom, savršeno se uklapa u bilo koji interijer. Jednostavan sistem učvršćenja koji koristi prednapregnute čelične spojnice učvršćuje se na zid vijcima, te osigurava brzu i jednostavnu montažu i jednostavan pristup servisnim vodičima u svrhu održavanja.

HRKorak409.inddOsim dekorativne funkcije, ovi profili u potpunosti udovoljavaju tehničkim zahtjevima, kao prekrivanje vanjskog ruba kod nekih plivajućih podova. Posebni dijelovi koriste se za kreiranje spojnica, koje djeluju kao vanjski/unutarnji kutevi, spojni elementi s dotjeranim rubovima koji osiguravaju glatku linearnu završnu liniju.
Sada su profili dobavljivi također i s drugim završnim obradama: od satiniranog titana, srednje anodiziranog aluminija i satiniranog dimljenog anodiziranog aluminija.

Profilpas s.p.a.