Super Outfit za Outlet Centar

… ovaj tjedan sam bila prvi put u Factory-Outlet-Centru u Espritu! Idući tjedan opet idem tamo, tako sam očarana…to je moj najdraži dućan..”
Ako takve ocjene na internetu pročitaju investitori, građevinari i iznajmljivači, onda znaju da su sve dobro napravili. Za napredovanje Esprit prodajnog koncepta zaslužne su i atraktivne prostorije za prodaju, koje istovremeno zadovoljavaju svim funkcionalnim uvjetima. Zahtjevi u području poda: visokokvalitetan izgled, otporan i jednostavan za održavanje!

Što se radilo, o kakvom podu je riječ, možete ovdje pročitati.

HRKorak309_2.inddFACTORY-OUTLET-STORES

Ochtum – Park Stuhr – Brinkum/Bremen

Sistem premaza, cca. 2.500 m2:
1. Priprema podloge s čeličnim kuglicama – sačmarenje
2. Saniranje pukotina i grundiranje s Epoxy ST 100 temeljnom smolom
3. Egalizirajući sloj s Epoxy ST 100 i dodatak kvarcnog pijeska – Qurazsand
4. Samonivelirajući sloj od 1 djela premaza OS Color svijetlosiva boja i 0,8 dijelova kvarcnog pijeska
5. Završni sloj sa ArtiTop M Plus sa dodavanjem ArtiColor svijetlosiva boja (paste u boji)

Svojstva:
• ispitano prema VOC-u, bez otapala
• matirana površina, protukliznost R 11
• teško zapaljiv, stupanj zapaljivosti B1

HRKorak309_2.inddPojašnjenje:
Visoki stupanj punoće s kvarcnim pijeskom, 1 dio premaza i cca. 0,8 dijelova kvarcnog pijeska, zahtjeva relativno malo veziva za visoku debljinu sloja. Da bi se izradio matirani i protuklizni završni sloj, na premaz je nanesen Remmers ArtiTop M Plus u kombinaciji s ArtiColor – svijetlosiva boja. Taj završni sloj ispunjava stupanj protukliznosti R11 koji se zahtjeva, nije na osnovi otapala i raspolaže jako visokom otpornošću na habanje i ispitan je prema VOC-u. Završni premaz je konkurentan zbog jednostavnosti čišćenja i visokog stupnja protukliznosti. Daljnje prednosti prema uobičajenim transparentnim završnim premazima je, da je kompletni sistem u boji, to znači ne da je samo premaz u boji, nego i završni premaz na njemu. To umanjuje opterećenja habanja koja se mogu uočiti.

Izvođač:
TERRATEC Baustoff & Boden GmbH, 27243 Harpstedt

ARP d.o.o.