Rubnici za gipsane ploče

Inovativnost i profi njenost kao odlika ponude vrhunskog proizvođača.
Istraživanje i razvoj te pozornost posvećena tržišnim trendovima postali su instrumenti pomoću kojih Profilpas – rubne letvice nude nova rješenja za područje na kojemu se koriste.
Kao primjer za to, nova rubna letvica Profilpas od anodiziranog aluminija namijenjena je gipsanim pločama i žbuki. Proizvod s oznakom 100 može se nabaviti u verzijama od 4 i 7 cm visine; za razliku od onih tradicionalnih, ovi rubnici kao da ulaze u unutrašnjost zidova i do 1,5 cm, ostavljajući pritom vrlo povoljan učinak ne samo na vaše ukupne troškove, već i razvijajući istodobno funkciju izrade obruba (bordura) za lošije dijelove gipsanih ploča.
k27-Profilplast-01-300.jpgIste visine i karakteristike važe i za proizvod s oznakom 102, kod kojega se postiže estetski obrub na zidu. Učvršćivanje se kod proizvoda 102 obavlja pomoæu učvrsnih kvačica (klipsa), pri ćemu se uz svaku letvicu dužine 2 metra isporučuje i 5 komada kvačica, potrebnih radi učvršćenja.
Izgled im je iznimno inovativan i profinjen te omogućava proizvodima PROFILPAS za gipsane ploče da se uvrste u one rubnike, koji doista služe opremi prostora ugodnoj oku.

Profilpas s.p.a.