Kvaliteta i ljepota u suglasju s prirodom

Od 1886. god., izrada podova je osnovna djelatnost tvrtke Tarkett. Kombinacijom stečenog iskustva dužeg od jednog stoljeća i najmodernijih tehnoloških dostignuća i inovacija, Tarkett otkriva prirodnu ljepotu pravog drveta koju vješto pretače u podove stvarajući neprolaznu ljepotu i nedostižnu kvalitetu.

Kao što je i sama priroda lijepa zbog svoje raznolikosti, tako je i svako pojedino stablo unikatno i nudi veliku različitost u strukturi i boji drveta. Ove velike raznolikosti zavise od podneblja na kojem je drvo raslo, ali i od načina na koji se drvo sjeklo i pretvaralo u sirovinu. Preko 120 godina iskustva u proizvodnji parketa obvezuje da se sistem kontrole i odabira drvne sirovine konstantno unapređuje, omogućavajući tako da se u Tarkett parket ugradi samo ono najbolje iz drveta, čime se ispunjavaju različita očekivanja u pogledu potreba i stila. Visoka preciznost i stroga kontrola na više od 50 različitih mjesta u procesu proizvodnje, garancija su da je svaki, pa i najmanji komad drveta u Tarkett parketu ispunio visoke standarde kvalitete.

Razlike kao prednosti i preporuke
Osobni stil i stav svakog čovjeka dolaze naročito do izražaja kada se uređuje privatni životni prostor. Upravo iz toga i proizlaze glavni kriteriji kod donošenja odluke koji parket izabrati. Tarkett u svojim parketima nudi širok izbor drvnih vrsta iz cijelog svijeta želeći ispuniti sva očekivanja i potrebe kupca. Impresivne vrste hrasta, različitih europskih i unikatnih egzotičnih vrsta sa svih meridijana, pažljivo su dizajnirane i pretočene u Tarkett parket baš poput različitih plesova – po kojima su i nazvane ponuđene kolekcije parketa.
Tarkett parket je investicija u komfor i zdravlje obitelji. Sofisticirana tehnologija koju Tarkett primjenjuje omogućila je unapređenje prirodnih karakteristika koje drvni materijal ima. Tarkettovi podovi su u potpunosti sigurni, lakovi na vodenoj bazi štite ne samo pod nego i zdravlje cijele obitelji. Kontinuirana unapređenja i inovacije pretvorili su najbolje iz prirode u vrhunski Tarkett parket. U cilju zdravije budućnosti koristi se samo drvena sirovina iz obnovljivih izvora.

HRKorak309_2.inddTANGO – kolekcija parketa – format velike daske
Jedinstven i naglašeno elegantan, parket iz kolekcije Tango je napravljen od najboljih europskih i egzotičnih drvnih vrsta. Tarkett Tango parket unosi ljepotu u svaki dom dajući mu notu specifične topline, izvrsnosti i autentičnosti. Gornji sloj ovakog 1-lamelnog parketa načinjen je iz jednog komada drveta koje pokazuje punu osobnost i karakter izabrane drvne vrste. Ovo je unikatan pod sa svim svojim različitostima u strukturi – svaka daska ovakvog parketa je jedinstvena!
Izrađuje se u dimenzijama daske – 2215x164x14 mm, a raspoložive drvne vrste su: hrast, jasen, merbau, afrički mahagonij i jatoba.

HRKorak309_2.inddSALSA – kolekcija parketa – 3-lamelni format
Tarkett kolekcija parketa parketa Salsa očarava dinamičnim karakterom. Salsa nudi veliki izbor od gotovo 30 različitih parketa u 3-lamelnim parketnim daskama, gdje je svaka daska napravljena od tri reda drvenih elemenata – lamela. Ovakvi podovi imaju puno prirodnih varijacija i vrlo živ izgled, nudeći izobilje dekorativnih mogućnosti. Izrađuje se u dimenzijama daske 2272x192x14 mm, a raspoložive drvne vrste su: hrast, jasen, merbau, afrički mahagonij, jatoba, msasa, bukva, akacija, wenge, kempas, trešnja, orah.

Preporuke za kraj
Kod gradnje nove kuće ili renoviranja postojećeg objekta, Tarkett parket će sigurno investiciju učiniti većom, ali isto tako æe pridonijeti i njenoj kvaliteti i ljepoti. Više informacija o proizvodima, specijalnim karakteristikama i prednostima Tarkett drvenih podova može se naæi na web stranicama www.tarkett-easterneurope.com

Tarkett Trade d.o.o.