Segmentna i garažna vrata – domaća proizvodnja uz modernu tehnologiju

MEDO-METAL je poduzeće koje je prisutno na  tržištu 15 godina i jedini  je domaći proizvođač segmentnih garažnih i industrijskih vrata. Proizvodnju provodimo u skladu s najnovijim svjetskim trendovima uz korištenje modernih tehnologija a robu isporučujemo po sistemu «ključ u ruke» (ugovaranje posla, projektno-tehnička priprema, proizvodnja, montaža, servis u garantnom i van garantnom roku). Sve dijelove potrebne za izradu vrata proizvodimo u svojim pogonima uključujući i proizvodnju termoizoliranih panela, a za sve tipove vrata posjedujemo sigurnosne ateste.

UHRKorak209.inddnazad 3 godine u poduzeću je uveden sustav upravljanja kvalitetom HRN EN ISO 9001:2002 čime je osigurana visoka kvaliteta gotovih proizvoda. Isto tako poduzeće posjeduje licencu Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za izvođenje manje složenih radova na građevinama I, II, III i IV skupine zahtjevnosti.

Vlastita proizvodnja nam omogućuje maksimalnu prilagodljivost i fleksibilnost prema zahtjevima kupaca što smo i potvrdili na niz referentnih objekata u Hrvatskoj.

GARAŽNA I INDUSTRIJSKA VRATA

Segmentna vrata se izrađuju prema individualnim željama kupaca i svaki kupac sudjeluje u kreiranju izgleda vratiju tako da se može reći da su svaka vrata jedinstvena.

Kupac može birati između nekoliko tipova panela. Najčešći odabir je čelični panel s poliuretanskom ispunom. Ta verzija panela dolazi u varijanti izvedbe s linijama, bez linija ili s ukladama. Osim toga, tu je i mogućnost izbora bilo koje boje prema RAL-karti. Važno je napomenuti da se površine panela ne bojaju već se boja nanosi elektrostatskim plastificiranjem čime se omogućava dugotrajna otpornost boje na vanjske utjecaje atmosfere.

U ponudi su također aluminijski  paneli s ostakljenjem koji imaju primjenu u prostorima gdje je potrebno puno svjetla uz dobru toplinsku izolaciju npr. autosaloni, servisi, radione bilo koje vrste.

Za rustikalne i  kuće koje su većinom izvedene u drvu, nudimo panele izrađene od drva. Kupac može birati između 5 vrsta drva. Kao alternativu drvenim panelima u ponudi imamo i čelične panele s vanjskim izgledom u imitaciji drva.

Od 2009.g. proizvodni program poduzeća MEDO-METAL je proširen i na brzo podizna PVC rolo vrata čija je brzina dizanja 1m/s. Ovaj tip vrata je pogodan za odjeljivanje prostora unutar hala (npr.odjeljivanje skladišnog od prodajnog prostora) i za montažu na vanjski ulaz u kombinaciji sa segmentnim vratima radi uštede topline.

Uz program garažnih i industrijskih vrata iz svoje proizvodnje MEDO-METAL nudi i kompletan program automatizacije dvorišnih vrata renomiranih europskih proizvođača BFT i NICE. Program automatizacije uključuje el.motore za klizna i krilna dvorišna vrata i automatske rampe raznih dužina.

Program automatizacije smo dodatno proširili i s automatskim vratima za trgovačke centre, bolnice i hotele.

Medved metali d.o.o.