Kvaliteta s certifikatom Betaplast d.o.o. – tradicija i inovacija

Predstavljamo Vam tvrtku Betaplast d.o.o. iz Donjeg Kraljevca koja se već više od 20 godina bavi oplemenjivanjem vanjskih površina kvalitetnim opločnicima, a uz to se bavi i proizvodnjom osnovnih građevinskih repromaterijala. Sitan korak između sanjara i vizionara. Kada je 1985. godine g. Franjo Štefan pokrenuo zanatsku radnju u Donjem Kraljevcu, mnogi su ga gledali kao sanjara. No, gotovo 25 godina kasnije možemo samo ustvrditi da je g. Štefan prije svega vizionar.

HRKorak209.inddDanašnji asortiman proizvodnog i trgovačkog poduzeća Betaplast, nastalog na temeljima već spomenute zanatske radnje, uistinu je širok te se izdvaja kvalitetom i sveobuhvatnošću na područje šire regije. Tako uz proizvodnju separiranog i drobljenog šljunka, pijeska i drugih agregata različitih frakcija, Betaplast d.o.o. proizvodi i dostavlja svježi beton.

Kvaliteta s certifikatom

Najveći dio proizvodnog programa čini proizvodnja betonske galanterije. Izuzetan ugled koji Betaplast uživa na tržištu prepoznat je upravo po to dijelu proizvodnog asortimana. Neprestano praćenje kretanja na tržištu te ulaganjem u najnovije tehnologije, Betaplast d.o.o. se istaknuo kao lider u proizvodnji betonske galanterije u regiji, a konstantnim stvaranjem prijateljstava i partnerstva na domaćem i stranom tržištu, njihovi kvalitetni proizvodi nalaze se i na mnogim površinama koja su stotinama kilometara udaljena od sjedišta tvrtke.

Proizvodni program betonske galanterije tvrtke Betaplast d.o.o. čini čitav niz elemenata izuzetne kvalitete i inovativnog dizajna. Tako se među proizvodima mogu naći najrazličitiji rubnici, travne ploče, kanalice, betonske rampe, kugle za parkirališta te opločnici (tlakovci) u više od 500 kombinacija veličina, oblika i boja te najnoviji opločnik „Benkovački kamen“. Dokaz da je kvaliteta proizvoda prepoznata i od strane struke je i certifikat ISO 9001:2000.

Cjelovita rješenja

Imajući na umu potrebe tržišta te neprestano ulažući u razvoj i tehnologiju, Betaplast d.o.o. je kreirao proizvode visoke kakvoće i estetike te se danas mogu vidjeti na svim vrstama površina: dvorištima, trgovima, pločnicima, šetalištima, parkiralištima, ulicama… Do takovih se rezultata moglo doći samo imajući u vidu cjelovita rješenja problema koji se događaju pri primjeni proizvoda, a Betaplast je tijekom godina razvio sistem monitoringa koji prati potrebe tržišta te tako razvijene rezultate primjenjuje u kreiranju proizvoda.

Opločnik Granitna kocka

Opločnik Granitna kocka jednostavan je za polaganje u formu plohe, kruga, polukruga ili valovitih linija te iznimno jednostavan za prilagođavanje reljefu podloge. Oblik opločnika Granitna kocka omogućava izvedbu mnoštva uzoraka uz lagano polaganje na zakrivljenim i nepravilnim površinama što dozvoljava i mogućnost izrade egzotičnih uzoraka ili znakova. Opločnik Granitna kocka omogućava kreiranje mnoštva uzoraka uz jedinstveni dojam klasično popločene površine. Jedan je od najboljih izbora za opločavanje oko starih gradskih jezgri, utvrda, dvoraca i starih obiteljskih kuća.

HRKorak209.inddOpločnik Super vezni

Visoko otporna mreža opločnika
Kut od 45° predstavlja ključnu prednost. Tako teret nije usmjeren samo na jedan dio opločnika već se radijalno prenosi na cijelu njegovu površinu te na površine susjednih opločnika.

Prednosti
prikladno za površine na kojima se odvija transport visoko nosivih vozila i viličara
nenametljivog, neutralnog izgleda
nema praznina među pojedinim elementima
jednostavnost polaganja ručno ili strojno, te istovjetnost sistema polaganja na vanjskim i unutarnjim površinama
raspored opterećenja na 8 susjednih opločnika
izuzetna praktičnost bez nepoželjnih puknuća
bez deformacija spojeva, male površine spojeva opločnika (duboki, pravilni), precizni sistem međusobnog prianjanja opločnika
kut od 45° bio je, je i bit će ključna prednost
prigušuje buku prometa

HRKorak209.inddOpločnik „Benkovački kamen“
krasi ga nepravilna forma
debljina 7 cm
površinu uređuje na potpun, prirodan i neuobičajeni način
brza i jednostavna postava
daje dojam opločenja benkovačkim kamenom

Opločnik „Benkovački kamen“ novi je proizvod tvrtke Betaplast d.o.o (op.a. vidi naslovnicu časopisa KORAK). Nepravilne je forme te je stoga prilagođen postavljanju na gotovo svaki prostor te je primjeren za svaku namjenu. Površina popločena opločnikom „Benkovački kamen“ djeluje potpuno uređeno na prirodan i neuobičajen način, a njegova forma daje dojam opločenja benkovačkim kamenom. Opločnik se zbog svoje veličine  brzo polaže.

Betaplast d.o.o.