I crno može biti „zeleno“

Austrijski proizvođač bitumenskih i polimerbitumenskih hidroizolacijskih traka Büsscher & Hoffmann davno je prepoznao svoju odgovornost u zaštiti našeg zdravlja i prirodnog okoliša. Tvrtka koja ima stoljetnu tradiciju prva je na austrijskom tržištu započela proizvodnju hidroizolacijskih traka za „ozelenjavanje“ ravnih krovova. Kako je i sam bitumen iz kojeg se hidroizolacijske trake proizvode, tvar koja je uzeta iz prirode, oni su ga obogatili dodacima neškodljivim za okoliš, te ozelenili mnoge krovove u Austriji, ali i u drugim zemljama u kojima tvrtka ima svoje tvrtke kćeri.

HRKorak209.inddVisoka tehnologija, automatiziranost te korištenje svih sustava zaštite (ISO certifikat) prilikom proizvodnje hidroizolacijskih traka vidljivi su i po položaju tvrtke, uz koju su se mada je u industrijskoj zoni prislonili i stambeni objekti s bazenima i zelenilom.

Dolaskom na hrvatsko tržište pokušavamo zadržati što više površina u urbaniziranim sredinama „zelenim“ te nudimo svoje sustave ozelenjavanja krovova.

HRKorak209.inddU današnje vrijeme se i kod nas počeo osjećati utjecaj „zelenih“, koji pokušavaju sačuvati ovo malo prirode koja nam je preostala i od Hrvatske koja je ponosna na svoj turizam i prirodne znamenitosti učiniti „raj na zemlji“.

Tim je čudnije da birokratski aparat u svom neznanju onemogućava odlaganje bitumenskih materijala na odlagalištima komunalnog otpada.

U novije vrijeme protežiraju se PVC folije koje Europa odbacuje upravo zbog nemogućnosti zbrinjavanja, dok se tradicionalne hidroizolacijske trake na bazi PRIRODNOG  bitumena sve više izostavljaju iz troškovnika kao i s građevina.

Svi polako zaboravljamo da se bitumen koristi u graditeljstvu od pamtivjeka, te zbog sve manje stručnog kadra i ubrzane izgradnje dolazi na sve lošiji glas.

Büsscher Hoffmann hidroizolacijski sistemi preporučit će Vam da svoj ravni krov ozelenite koristeći njegove proizvode koji se već godinama učinkovito koriste u Svijetu, te time dokažete sebi a i drugima da crno može biti i „zeleno“.

Büsscher Hoffmann d.o.o.