Protect line

Pronalaženje pravog rješenja profila za jednostavnu zaštitu na stepenicama u područjima intenzivnog prolaska bez zanemarivanja estetike.

Široki raspon rubnih lajsni za stepenice ponuđenih od Profilpas-a omogućava pronalaženje pravog rješenja za one koji trebaju profil za jednostavnu zaštitu i završetak stepenica kao i za one koji žele garanciju osiguranja na stepenicama u područjima intenzivnog prolaska bez zanemarivanja estetike.

Linija Protect uključuje aluminijske proizvode s dubokim žlijebovima te površinom otpornom na klizanje s tehničkim detaljima koji prihvaćaju protuklizne umetke različitih vrsta.

Profili su s obzirom na svoju širinu te duboko izbrazdanu površinu na vrhu, predviđeni za intenzive prometne površine. Zanimljiva tehnička rješenja i s pažnjom dobiven dizajn su zaštitni znak artikala koji na površini imaju protokukliznu gumenu traku radi smanjivanja klizavosti pogotovo u prisutnosti vode i osiguranja spriječavanja nesreća.

Profilpas s.p.a.

Pin It on Pinterest

Sviđa Vam se stranica

Podijelite ju s prijateljima!

Exit mobile version

You have successfully subscribed to the newsletter

Došlo je do pogreške prilikom slanja ... Molimo Vas ponovite ...

Korak u prostor will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

PRIJAVA NA NEWSLETTER

POKLON - DOWNLOAD
4 BROJA KORAKA - 2019.