Početak Graditeljstvo Podne obloge Pokaži mi svoj pod i reći ću ti tko si …

Pokaži mi svoj pod i reći ću ti tko si …

Stanovati prirodno! Ovaj trend Kaindl prepoznaje kao prvi. Dnevni boravak i KAINDL ONE laminatni pod 37658 SN Orah, Natural Touch s ukošenim rubom

Laminatni pod Kaindl koji unosi individualnost u prostor! Dnevni boravak i Kaindl ONE laminatni pod 37683 PO Zebrano s ukošenim rubom

Na formiranje dojma o nekom prostoru ponajviše utječe pod, bio on nenametljiv i suzdržan, tako da drugi oblikovni elementi dolaze do izražaja, ili toliko dominantan i snažan da svu pozornost skreće na sebe. Birajući ga prema vlastitom karakteru i na taj način izražavamo svoju individualnost.

Preduvjet za udobno stanovanje

U Hrvatskoj su već godinama u trendu laminatni podovi. Oni privlače svojom prirodnošću i raznolikim dizajnom, izgledaju lijepo i izdržljivi su. Površinom identičnom prirodnoj stvaraju ugodnu atmosferu u prostorijama u kojima se nalaze, a bogatstvom boja i struktura prilagođuju se najrazličitijim stilovima stanovanja. Dragocjeno potkrovlje s njima postaje još dragocjenije, stanovi i kuće još udobniji.

KAINDL ONE – savršeni laminatni podovi

Salzburško poduzeće Kaindl, jedan od vodećih svjetskih proizvođača oplemenjenih drvnih materijala i laminatnih podova, svojom kolekcijom One pokazuje da laminatni podovi mogu biti vrhunske kvalitete i udovoljiti i onima najprofinjenijeg ukusa. Apsolutno autentični i dostupni u mnogobrojnim dekorima, laminatni podovi iz Kaindlove kolekcije One toliko su dobri da se ne mogu razlikovati od masivnog drvenog poda. Bilo da nas zanimaju urbani, seoski ili egzotični stilovi, Kaindlov One odgovorit će na sve zahtjeve u opremanju stambenog prostora. K tomu, laminatni pod One oduševljava inovativnom Natural Touch površinom, iznimnom čvrstoćom i otpornošću na udarce te izvanrednom jednostavnošću postavljanja i lakoćom održavanja.

M. Kaindl Holzindustrie

Pin It on Pinterest

Sviđa Vam se stranica

Podijelite ju s prijateljima!

Exit mobile version

You have successfully subscribed to the newsletter

Došlo je do pogreške prilikom slanja ... Molimo Vas ponovite ...

Korak u prostor will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

PRIJAVA NA NEWSLETTER

POKLON - DOWNLOAD
4 BROJA KORAKA - 2019.