Kaindl kolekcija laminatnih podova Kaindl One

Kaindlovu kolekciju laminatnih podova Kaindl One moraju zapaziti svi …
Pored nje se ne prolazi !
Svatko tko vidi novu kolekciju odmah će primijetiti izuzetnu prirodnost. Površina Kaindlovog laminatnog poda gotovo se ne razlikuje od one pravog drvenog poda – optika i tekstura interpretiraju potpuni svijet drva. Opet prvi u prepoznavanju trendova, Kaindl težnji za što prirodnijim uvjetima stanovanja, udovoljava dugogodišnjim marljivim radom na prirodnom izgledu svojih podova.

k021-kaindl-00-200.gifRezultat je apsolutno zapanjujući: Kaindlova kolekcija One predstavlja savršenu kombinaciju dekora iz snova za svaki stil uređivanja interijera i za svaki ukus – od svjetlih do tamnih, od klasičnih do modernih! Kaindl se uz to koristi isključivo sortimentom drva iz šuma certificiranih prema PEFC-u, što daje puni ekološki smisao u proizvodnji od sirovine do gotovog proizvoda te je za korak ispred i u zaštiti okoliša.

Kaindlova kolekcija One elegancija je dostupna svima te garancija ugodnog stanovanja i trajne vrijednosti u vašem domu. Sasvim u skladu s Kaindlovim načelom:

k021-kaindl-01-300.gifPrirodno za vječnost.

Što se tiče jednostavnosti, Kaindlova kolekcija One postavlja i nova mjerila. Specijalizirane trgovine dobivaju od Kaindla savršenu prodajnu potporu: reklamne materijale i prodajnu dokumentaciju te izvrsnu opskrbljenost! Uz to Kaindlovi podovi One mogu se postaviti jednostavno i brzo te jednako lako čistiti i održavati. Ukratko, kod Kaindla stiže sve iz jedne ruke.

Kaindl je pridodao u komunikaciji sa svojim vrijednim partnerima još jedan revolucionarni način prezentacije jer je prošlu jesen otvorio u Salzburgu, Austrija, Kaindl Competence Center (KCC). Iz cijelog svijeta su sada mogući susreti u centrali u Salzburgu gdje je KCC istovremeno show room, poticajni i informacijski centar, a sve u jednom, gdje su susreti s kupcima efikasni, profesionalni i za zaključivanje posla savršeni.

U KCC-u Kaindl je također integrirao i Kaindl Floor House gdje je sve podređeno marketingu, propagandi i pozicioniranju brand name-a Kaindl. U ekskluzivnom Floor House-u, Kaindl One kolekcija se prezentira u ugodnom ambijentu stanovanja na najbolji mogući način.

M. Kaindl Holzindustrie