HDM laminat

Tvrtka “Podovi i paneli” iz Zagreba već dulji niz godina svojim kupcima nudi  široki asortiman podnih obloga od klasičnih, egzotičnih i panel parketa, kompletnog pribora i pratećeg materijala potrebnog za postavljanje podnih obloga. Sve materijale iz njihove ponude karakterizira vrhunska kvaliteta u cilju zadovoljstva svakog kupca. Unutar tvrtke organiziran je i segment podopolagačkih radova kako bi se kupcima mogao ponuditi sistem “ključ u ruke”.

k021-podopvi-i-paneli-00-200.gifU ovom broju Koraka izdvojti ćemo iz programa “Podova i panela” ponudu laminata njemačkog proizvođača HDM (Holz Dammers Moers) GmbH. Karakterističnost ovog laminata je njegov završni sloj – ELESGO – akrilno korundni sloj otvrdnut bombardiranjem elektronima, koji laminatu osigurava antistatičnost. Tehnologija nanošenja završnog sloja bitno se razlikuje od tehnologija konkurentnih proizvođača, toplina koja se tom prilikom razvija je znatno niža, te samim tim ne dolazi do napetosti na površini, te se postiže idealna ravnost laminatnih elemenata, što znatno olakšava samo postavljanje laminata.

ELESGO sloj je specifičan materijal koji omogućuje izradu visoko sjajnih laminatnih podova.

korak_108.inddKod wellness podova s donje strane laminat ima dodatni sloj sirove gume izveden u saćastom obliku (debljine 1 mm) što doprinosi izvedbi gotovog poda izuzetno tihog prilikom upotrebe (hodanja po njemu).

Montaža UNILIN klik sistemom, po riječima samog proizvođača – vjerojatno najboljim klik sistemom na svijetu, omogućava izuzetno jednostavno polaganje laminata, a s druge strane osigurava upotrebu poda bez mogućnosti međusobnog razdvajanja pojedinih laminatnih daščica.

Za sve detaljnije informacije o navedenom laminatu, kao i o bilo kom materijalu iz široke ponude “Podova i panela” slobodno se obratite na njihovu adresu kako bi informacije dobili iz prve ruke.

Podovi i paneli d.o.o.