Širenje melaminske serije “Alcrom plus”

Svega godinu dana nakon proslave tridesete godišnjice, Profilpas pokazuje da još uvijek može iznenaditi neprestanim inovacijama na svojim proizvodnim linijama; u stvari, na svim područjima na kojima djeluje došlo je do snažnog porasta, tako da se u poduzeću osjeća sigurnost kako je odabrani put – upravo onaj pravi.

Pritom se kod rješavanja uglavnom tehničkih problema nije ostalo samo na proizvodima, već se naročito velika pozornost poklonila i izgledu (dizajnu).

Sve veća važnost rješenja koja, osim kakvoće i tehničkih rezultata, jamče i estetski i elegantan izgled stambenih prostora nagnao je Profilpas na širenje već ionako goleme melaminske serije “Alcrom Plus”, kojom se prevlače njegovi profili. Tako se gama od dosadašnjih 18 povećala na 28 boja, i to sa 10 novih dekora drva, koji vjerno oslikavaju suštinu glavnih nastojanja tijekom ove posljednje dvije godine te – kao i obično – jamče njihovu povećanu otpornost na oštećenja prilikom hodanja.k20-profilpas-s2-450-300.jpg

Pragovi na ulazima, prekrivači, stube i mnogi drugi proizvodi koji se opiru metalu i sjedinjuju sa drvom, harmonično uklapaju ove profile u prostore koji ih okružuju.

Profilpas s.n.c.