Posljednja generacija ”rubne zaštite”

Profilpas sa zadovoljstvom ističe izuzetan uspjeh posljednje generacije proizvoda (Battiscopa), talijanske riječi za “rubnu zaštitu”. Razlog za ovaj uspjeh jedinstvena je kombinacija modernog dizajna i funkcionalnosti: izdržljivost proizvoda, jednostavnost održavanja (čišćenja), te otpornost na mehanička oštećenja i smrzavanje. Rubna zaštita pokriva spoj između poda i zida. Neki modeli sakrivaju kablove za računala, televizore i telefone, održavaju pod urednim a kablove štite od mogućih oštećenja.

Profilpas-00.jpgMontažeri koji rade s proizvodima rubne zaštite tvrtke Profilpas potvrđuju profesionalan pristup konstruktivnoj izradi proizvoda, te širok raspon rješenja koja osiguravaju zaštitu bilo koje kombinacije zida u spoju s podom. U proizvodno – prodajnom programu dostupni su ravni elementi, kao i mogućnost zaštite vanjskih i unutarnjih kuteva.

Profilpas je tvrtka iz Italije koja je s proizvodnjom profila za rubnu zaštitu započela još 1976. godine, a profili su prilagođeni za keramiku, mramor, parket, laminat i dr. Kakvoća tih proizvoda i njihovo nadopunjavanje novim linijama osigurali su da se Profilpas razvio u nositelja trendova za ovo područje, i to kako na nacionalnoj tako i na međunarodnoj razini.

Profilpas-01.jpgOvo se poduzeće oduvijek odlikovalo traganjem za inovativnim i ekskluzivnim materijalima i rješenjima.

Izrada proizvoda namjenjenih rubnoj zaštiti u tehnološki inovativnim materijalima te proširenje i upotpunjenje materijalima kakvi su čelik, anodizirani aluminij ili PVC, daje im mogućnost uporabe i u stambenim i na javnim prostorima.

Problem osmišljavanja vanjskih i unutarnjih rubnih dijelova prostora te spajanja na rubnim dijelovima riješen je zahvaljujući dodavanju specijalnih elemenata. Odgovarajući pribor za učvršćivanje znatno olakšava montažu tako da ona postaje iznimno jednostavna bez obzira da li je riječ samo o spojevima ili o vanjskim i unutarnjim kutevima ili završnim rubnim dijelovima.

PVC linija izrađuje se u 18 dekora koji vjerno reproduciraju boje i uzorke mnogih vrsta drva te s tim osiguravaju vizualnu prilagodljivost zaštitnog proizvoda svim vrstama drvenih podova.

Zaštita PVC-om dopušta učvršćivanje gume na unutrašnje stijenke i pod, ali i ispravljanje mogućih učinjenih pogrešaka pri izradi rubnih dijelova zida i poda.

Zaštitni proizvodi s anodiziranim aluminijem mogu se nabaviti u različitim modelima, od onih više izrebranih pa do onih okruglastih ili četvrtastih, i to u visini od 60 do 100 mm.

Materijal i njegova čista, jednostavna linija pružaju dojam suvremenosti privatnim stambenim prostorima, dok će njihov zaokružen oblik zadovoljiti one koji su u potrazi za odgovarajućim zaštitnim rubnim i kutnim proizvodima namijenjenim javnim mjestima, ukoliko iz higijenskih razloga odgovaraju uvjetima propisanima za održavanje čistoće.

Profilpas S.p.A.