Jedan od vodećih distributera arhitektonskih građevinskih sistema

Tvrtka Euro-Roal d.o.o. je osnovana krajem 2010. godine, sa sjedištem i skladištem u općini Doboj Jug. Sa željom približavanja svojim kupcima, od 2021. godine djeluje i u Hrvatskoj.

Ponuda tvrtke je vrlo široka. Možemo izdvojiti aluminijske konstrukcije te istaknuti kako u skladu sa suvremenim tržišnim kretanjima te s ciljem osiguranja kontinuirane kvalitete, aluminijski profili iz ponude imaju kvalitetu ISO 9001:2000, a posjeduju i ekološki standard ISO 14001:2000 te CE znak, što omogućava izvoz gotovih proizvoda u zemlje Europske unije. U ovom segmentu Euro Roal nudi aluminijske fasade i ograde, komarnike te rolo vrata, alu-PVC rolete i klupice, a možemo istaknuti sisteme za ostakljivanje balkona kao vrlo interesantno arhitektonsko rješenje uređenja modernih eksterijera i interijera.

U skladu s današnjim trendovima naglašavanja potrebe za što efikasnijom energetskom učinkovitošću, a u tom segmentu vanjski prozori i vrata igraju vrlo značajnu ulogu, Euro-Roal nudi PVC profile njemačkog proizvođača LB.Profile.

U ponudi je i WPC decking (eng. Wood Plastic Composite). Moderno rješenje za uređenje eksterijera. Riječ je o kompozitnom materijalu napravljenom od kombinacije drvnih vlakana i plastike koji koristi njihova pozitivna svojstva. Kako je riječ o recikliranoj plastici, WPC ide u red ekoloških materijala, a njegovom upotrebom smanjujemo potrebu za sječom plemenitih vrsta drveta koja imaju bolju otpornost na atmosferilije.

Provjerena 10-to godišnja kvaliteta usluga Euro Roala iz susjedne Bosne i Hercegovine, sigurno će se preslikati i kod nas, jer Euro Roal zadržava brzinu, fleksibilnost i okretnost koji posjeduje u nastupu prema kupcima, uz poštivanje i zaštitu interesa svojih zaposlenika, poslovnih partnera, vlasnika, kao i šire društvene zajednice.

Euro-Roal d.o.o.