Javni poziv hrvatskim tvrtkama za nastup na trećim tržištima

Ukoliko ste zainteresirani za nastup na tržištima: Čilea, Indije, Kameruna, Kanade i SAD-a (rezervna tržišta su Argentina i Egipat), pozivamo Vas da se odazovete na Javni poziv za sudjelovanje u projektu Ready2Go.

Projekt Ready2Go pruža mogućnost i potporu hrvatskim malim i srednjim tvrtkama da unaprijede svoja znanja u nastupu na odabranim međunarodnim tržištima. Gospodarstvenicima će se pružiti prilika i da pronađu pouzdane poslovne partnere te se s njima susretnu na organiziranim poslovnim razgovorima. Tajna međunarodnog uspjeha leži u znanju kako se nositi s inozemnim tržištima, zbog čega Ready2Go pruža individualni program treninga i obuke koji će biti posebno prilagođen poslovanju. Cilj treninga za svaku tvrtku biti će kreiranje međunarodnog poslovnog plana, tj. strateškog pregleda za postavljanje ciljeva i brzi početak međunarodnog napredovanja. Svaka tvrtka koja sudjeluje u programu, dobit će podršku i savjet na daljinu od Ready2Go tijekom programa.
Na projektu sudjeluje Hrvatska gospodarska komora u suradnji s još 11 partnera iz devet europskih zemalja. Projekt financira Europska komisija, a dio će određenih troškova tvrtkama biti sufinanciran.

Za sudjelovanje je nužna online prijava putem Javnog poziva dostupnog na internetskoj stranici Ready2Go. Prijave se obavljaju na engleskom jeziku i otvorene su do 31. ožujka. Sve dodatne informacije o prihvatljivosti i kriterijima izbora, datumima i programu dostupne su na www.b2match.eu/ready2go.