INOX SAJLE – I-SYS

Sustav I-SYS pretvara ideje u stvarnost. I-SYS sustav sajli od nehrđajućeg čelika ima jako široku primjenu a može se upotrebljavati na stambenim ili poslovnim objektima, mostovima, znamenitostima ili na impresivnim platformama za razgledavanje, kao i na sportskim objektima. Koristi se za zaštitu od pada, kao ispuna ograde, za pridržavanje biljki penjačica i slično. Sustav sajli od nehrđajućeg čelika implementira široku paletu oblika i funkcija za modernu arhitekturu – unutarnju i vanjsku. Rijetko koja druga komponenta je tako svestrana i univerzalno primjenjiva. Omogućuje individualne oblike i rješenja za dizajn.

PRIMJENA

Područja primjene I-SYS-a su raznolika. INOX sajle ukrašavaju objekte, mostove, trgove, ograde i fasade.

I-SYS inox sajle za ograde omogućuju individualne oblike i rješenja za oblikovanje prostora na ogradama, stepenicama i mostovima. Inox sajle za ogradu od nehrđajućeg čelika istovremeno su element osiguranja i dizajna. Prate svaki kut nagiba i imaju različite zatezne krajnje spojeve.

I-SYS konstrukcije služe kao zaštita od pada na opasnim mjestima. Stabilne sajle i spojevi izrađeni od nehrđajućeg čelika pružaju potporu i štite od nezgoda. Osim toga, sklopovi sajla od nehrđajućeg čelika koriste se kao ovjesni kabeli, nosači od vjetra ili za vješanje većih elemenata.

Kao sustav za penjanje za zelene fasade, I-SYS sajle i elementi služe kao pomoć biljkama pri penjanju i nude im pomoć pri penjanju. Individualno prilagođena rešetka od inox sajli postavljenih paralelno ili u križnom obliku osigurava kontrolirani rast fasadnog ozelenjavanja. Elegantan izgled osigurava da fasada od sajli, izgleda dobro, dok je zelenilo još uvijek u fazi rasta. Otporna na vremenske uvjete, izdržljiva i bez održavanja, struktura od sajli drži omotač stambene zgrade desetljećima.

Važna i česta primjena INOX sajli je kao potpora za INOX X-TEND mreže. Od sajli se mogu izraditi okviri oko kojih se X-TEND mreža učvršćuje a oblik koji se želi napraviti je skoro pa neograničen.

Brojne mogućnosti primjene:
Balkonske ograde, ograde za stepenice, okvir za montažu INOX mreža X-TEND, pergole, nadstrešnice, ovjes mostova ili drugih visećih objekata, potpora za biljke penjačice …

INOX SAJLE KAO ISPUNE OGRADA

Ograda sa inox sajlama savršen je izbor za modernije objekte. Ograda nudi nesmetan pogled te nije potrebno čišćenje i održavanje. Inox sajle nudimo u debljinama od 4, 5, 6, 8mm, itd. Osim sajla, nudimo i svu potrebnu opremu za montažu kao što su terminali za spoj sajle sa stupom ili okvirom, natezače, vijke i kliješta za uprešavanje.

INOX SAJLE I ZELENILO

Kod ozelenjavanja sajle se koriste kao rešetkasta struktura i gdje je to prikladno kao sigurnosna mjera. Nadalje, koriste se kao rubna konstrukcija za postavljanje inox mreža (x-tend). U fazi rasta biljki, sajle se odlično uklapaju uz objekt.

INOX SAJLE U ARHITEKTURI

Građevinsko odobrene kabelske inox konstrukcije s promjerom užeta od 1-26 mm mogu izdržati velika opterećenja. Držeći se dimenzioniranja, sklopovi kabela nude sigurno i čvrsto rješenje za ovjes ali i kao stabilizirajući element.

CERTIFICIRANA SIGURNOST

I-SYS ima kontrolu proizvodnje koju izvana nadziru agencije popit KIT-a i ETA -e, za odabrane proizvode na Njemačkom institutu za građevinsku tehnologiju (DIBt). To olakšava arhitektima i projektantima implementaciju njihovog projekta, jer ubrzava postupke odobravanja, smanjuje troškove i nudi veću sigurnost planiranja i implementacije.

I-SYS PREDNOSTI :
– jednostavna montaža
– minimalistički izgled
– vrlo velika čvrstoća
– elegantno i moderno
– kvalitetno i otporno

TTM trgovina d.o.o.