Hrvatska reprezentacija u brzom klizanju treba pomoć!!!

Hrvatska po prvi puta u povijesti ima priliku nastupiti na ZOI u brzom klizanju!

Nakon 2 završena kvalifikacijska natjecanja (listopad – Azija) i 2 koja su pred nama (studeni – Europa), nalazimo se na pola puta do našeg cilja. Dosad ostvareni rezultati pokazuju da imamo realne izglede ostvariti najveći san svakog sportaša – plasman na Olimpijske igre, ali za to je potrebno sudjelovanje cijelog tima na predstojećim natjecanjima, jer se boduju naši zajednički rezultati.

Na žalost, financije su problem, jer Hrvatski klizački savez pokriva samo dio troškova kvalifikacija, te smo bili prinuđeni pokrenuti Crowdfounding kampanju. Poveznica: https://bit.ly/2YSmn2U

Zahvaljujemo svima koji nas podržavaju od početka, svojom donacijom ili dijeljenjem informacija o našoj kampanji.

Pozivamo sve vas koji ste prepoznali naš trud u ostvarivanju tog cilja, koji nam želite omogućiti ostvarenje najvećeg sna, podržite nas svojom donacijom. Zajedno učinimo sve da Hrvatska po prvi puta ima predstavnika u brzom klizanju na Zimskim olimpijskim igrama.

Ne dopustite da sav taj trud u nemogućnosti financiranja odlaska na najveće sportsko natjecanje svih vremena nestane. Oni dišu za to! Dišu i guraju dalje za Hrvatsku i ne prestaju se boriti. Gurati i povlačiti jedni druge.

 

 

Dopustite Hrvatskoj nove olimpijske brzoklizačke reprezentativce.

Tvrtke koje bi željele pomoći, mogu izvršiti uplatu i direktno na račun kluba:
KBK Meteor
Trg Krešimira Ćosića 11, Zagreb
IBAN HR85 236 0000 1101 570 416
Svrha uplate: DONACIJA

Hvala Vam!