HPL kompakt radne ploče

Odabir radne ploče bitan je dio opremanja kuhinje te ujedno ima estetsku ulogu u vašem domu. Središnja točka u prostoru najčešće je kuhinja koja privlači pozornost promatrača, a središnji dio kuhinje je segment koji daje jedinstven izričaj ostatku kuhinje, najčešće je to radna ploča.

Kako biste pronašli savršenu radnu ploču za svoj prostor, valja razmisliti o prednostima pojedinih. Radne ploče Duropal njemačke kvalitete su osobito izdržljive i dugotrajne zbog ekstremne otpornosti na grebanje, udarce i habanje. Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti HPL površine i posebne unutarnje gustoće, također su otporne na kemikalije, vlagu i vodenu paru. To su visokotlačno prešane laminat ploče prema standardu EN 438. Proizvode se prešanjem celuloznih papira impregniranih fenolnim termootpornim smolama pod visokim tlakom i visokim temperaturama. Stoga su HPL kompakt radne ploče idealno rješenje za vašu kuhinju.

Kompakt radna ploča zadovoljava sve higijenske standarde, lagana je za održavanje, pogodna za suha i mokra čišćenja, otporna na otapala i dezinficijense te lagana za obradu.

Tanka radna ploča iznimnih svojstava svojom jednostavnošću odražava najnovije trendove u dizajniranju interijera. U Conty-u ih možete pronaći u debljinama 12 mm i 13 mm. Iscrtano drvo, uni boje, kamen, mramori čine novu kolekciju dekora u 6 različitih struktura.

Posjetite nas u jednoj od naših 10 moderno uređenih poslovnica kako bi se i sami uvjerili u kvalitetu i atraktivnost kompakt radnih ploča.

Conty plus d.o.o.