HG Hyper Grinder – učinkoviti sustavi za brušenje i obradu svih vrsta podova

HG Hyper Grinder iz Italije, tvrtka je s više od 30 godina iskustva u proizvodnji strojeva za brušenje i obradu podova, dostupnih u različitim veličinama i verzijama ovisno o potrebama. Najpoznatiji su po svom sveobuhvatnom sustavu za brušenje i pripremu podova koji se može prilagoditi za različite primjene, kao što su brušenje, glačanje, uklanjanje voska i poliranje. Sustav se također može prilagoditi za različite vrste podova, uključujući mramor, granit, vapnenac, teraco, porculan, beton i drvo. Ova fleksibilnost osigurava da komercijalni i industrijski klijenti mogu koristiti jedan sustav za pripremu, obradu, poliranje i održavanje svih vrsta podova brzo, učinkovito i ekonomično.

HG Hyper Grinder sveobuhvatan sustav za brušenje i obradu podova sastoji se od profesionalnih strojeva za brušenje i obradu podova, alata i pribora, te inovativnih i održivih industrijskih kemikalija.

Profesionalni strojevi za brušenje

Među HG Hyper Grinder proizvodima su robusni i snažni profesionalni strojevi za brušenje i obradu, uključujući strojeve s više četkica, strojeve s jednim diskom i sustave za usisavanje prašine. Strojevi koriste najnapredniju tehnologiju, a zahvaljujući patentiranom AUTOPILOT sustavu u ponudi imaju čak i potpuno automatske brusilice. Širok izbor izmjenjivih profesionalnih alata za brušenje podova dodatno povećava funkcionalnost i primjenjivost ovih strojeva. Kemikalije za industrijske podove za čišćenje, pripremu, kristalizaciju i obradu upotpunjuju ponudu proizvoda HG Hyper Grindera.

Alati i pribor

Ponuda alata i pribora za brušenje podova proširuje funkcionalnost ovih profesionalnih strojeva. Jednostavnom izmjenom nastavaka tako je moguće transformirati brusilicu za podove u stroj za poliranje podova. Na isti način stroj za poliranje podova postaje prikladan za korištenje s različitim vrstama podova, pa tako jedan dodatak može učiniti stroj prikladnim za uporabu s mramorom i granitom, dok drugi nastavak može omogućiti učinkovitost na betonu. 

Industrijske kemikalije

Asortiman HG Hyper Grinder proizvoda uključuje inovativne i održive industrijske kemikalije dizajnirane za korištenje s HG Hyper Grinder strojevima i alatima za brušenje i obradu podova. U ponudi se tako mogu pronaći mastike, toneri i tekuća brtvila za mramorne i granitne podove, te punila, učvršćivači i boje za beton. Dodatno se još u ponudi nalaze i kristalizatori te puderi i kreme za poliranje svih vrsta podova.

Reply Tool d.o.o.