Herringbone podovi

Bjelinovi podovi uzorka riblje kosti u raznim materijalima i veličinama – odaberite svoj stil već danas

Svaki pod predstavlja pravu definiciju jedinstvenosti, upravo kao što je i svako stablo od kojeg pod dolazi jedinstveno. Profinjenost i netaknuta prirodnost kojom zrače, pružaju mogućnost velikog izbora površinskih obrada, što će Vašem domu dati elegantan ton i svevremenski izgled.
Jedinstveni slavonski hrast iz najveće europske cjelovite šume hrasta lužnjaka, sa stogodišnjom prosječnom starošću svakog pojedinog drveta, pridonosi vrhunskoj kvaliteti poda. Svojom prirodnom ljepotom, snažnim karakterom i toplim tonovima, izvrsno će se uklopiti u bilo koji prostor Vašeg doma.

Prateći zahtjeve tržišta, trendove u dizajnu interijera, razvijamo i unaprjeđujemo našu ponudu, pa tako tržištu nudimo Herringbone troslojni parket I Herringbone učvršćeni pod unaprijeđen Bjelin patentiranim 5G®  klik system-om uz koji je instalacija brza i jednostavna.
Kreativni načini polaganja poda sve su učestaliji izbor, pogotovo želite li naglasiti živost i razigranost vlastitog doma te kroz ovaj upadljivi detalj u svoj dom unijeti veselu i pozitivnu notu. Takve kreacije omogućavaju nam upravo dimenzije podnih letvica koje svojim oblikom tvore zanimljivije i upečatljive kreacije poput Herringebone. Našim kupcima uvijek nudimo proizvod koji svojom kvalitetom garantira izdržljivost i dugotrajnost i želimo da oni znaju da odabirom Bjelina biraju ono najbolje.

Herringbone troslojni parket

Sada je moguće spojiti parket uzorka riblje kosti bez upotrebe čavala, ljepila ili brušenja i lakiranja.
Uklanjanjem mnogih radno-intenzivnih koraka, poput lijepljenja, brušenja ili lakiranja/uljenja površinskog sloja, troškovi postavljanja se smanjuju.

Bezbrižna instalacija

Nikada nije bilo lakše postaviti parket, niti je bilo brže. Bjelinov patentirani klik system čini instalaciju brzom i lakom. Format troslojnog parketa je 345mmx69mmx14,6mm.

5G® klik sistem posebno je dizajniran za sigurnu i brzu instalaciju. Ugrađuje se kao plutajući pod na podlozi bez zabijanja čavlima ili lijepljenja.

Našu ponudu Herringbone troslojnog parketa možete pogledati ovdje:
Herringbone troslojni parketi

Osim parketa uzorka riblje kosti u klasičnom formatu, Bjelin predstavlja i učvršćene drvene podove s uzorkom riblje kosti.

Učvršćeni drveni pod Herringbone

Letvice dolaze u većem formatu i od materijala otpornijeg na udarce, a prostoriji daju elegantan i moderan osjećaj. Savršeno za veća i prometnija područja!

Veći format (576mmx96mmx11mm) daje tradicionalnom uzorku novi, moderniji dizajn.

Sa svojim većim formatom i 5G® klik sistemom bez lijepljenja, učvršćeni drveni pod u uzorku riblje kosti može se postaviti brže i učinkovitije u usporedbi s tradicionalnim parketom istog uzorka. Time se skraćuje ukupno vrijeme postavljanja i smanjuju troškovi.

Za proizvodnju učvršćenog drva koristi se jedinstvena proizvodna tehnologija Woodura® koja koristi cijelo drvo kao sirovinu. Takva proizvodnja daje deset puta više površinskog sloja u odnosu na tradicionalne parkete. To znači da se iz šume može izvaditi manje drveća, a dobivate ekološki i izdržljiv drveni pod.

Našu ponudu učvršćenog poda Herringbone, možete pogledati ovdje:
Herringbone učvršćeni podovi

Bjelinovi podovi uvijek se proizvode s najnovijom tehnologijom naše sestrinske tvrtke Välinge Innovation AB kako bi se zajamčila apsolutno najbolja i ekološki najprikladnija podna obloga na tržištu!

Bjelin Croatia d.o.o.