GROHE predstavio svoj prvi monobrand showroom u Hrvatskoj

Prostor u kojem su svi proizvodi za kuhinje i kupaonice potpuno funkcionalni

Showroom će ujedno biti i servisni centar za sve GROHE proizvode na hrvatskom tržištu

Vodeći svjetski proizvođač inovativnih rješenja za kuhinje i kupaonice GROHE, u suradnji s partnerima, predstavio je svoj prvi monobrand showroom u Hrvatskoj. Smješten u zagrebačkoj Dubravi, u prostoru su svi instalirani proizvodi u funkciji i mogu se isprobati, što GROHE monobrand showroom čini jedinstvenim na tržištu, zajedno sa servisnim centrom koji će biti dostupan svim GROHE kupcima.

„GROHE monobrand showroom značajan je korak u širenju prisutnosti tvrtke u Hrvatskoj. Jedinstveni izložbeni prostor rezultat je naših velikih ambicija i želje da svojim kupcima i partnerima ponudimo jedinstveno iskustvo i doživljaj, mjesto na kojem će se još detaljnije upoznati s visokom kvalitetom i modernim dizajnom GROHE sanitarnih rješenja. Vjerujem

da je ovo sjajan način da svojim kupcima u pravom svjetlu prezentiramo ekskluzivne proizvode kojima GROHE kontinuirano pomiče granice. Želja nam je da monobrand showroom služi kao produžena ruka svim našim distributerima te kao nadogradnja naše dosadašnje kvalitetne suradnje“, istaknula je Martina Džoja Barišić, generalna direktorica GROHE za tržišta Hrvatske i Slovenije.

GROHE monobrand showroom sadrži izložbene dijelove, kuhinjski studio i servis te zaokružuje ponudu za posjetitelje kako bi se na najbolji način upoznali s bogatim portfeljem proizvoda tvrtke. Od cjelokupnih kupaonskih rješenja i GROHE perfect match kupaonice, do najluksuznijeg dijela GROHE asortimana – GROHE SPA sustava.

„GROHE monobrand showroom prvi je ovakav prostor u Hrvatskoj te mi je velika čast što imam priliku voditi projekt. Ovdje na najbolji način zaokružujemo i prezentiramo ponudu nekih od najnaprednijih sanitarnih rješenja današnjice, koji će se moći vidjeti ekskluzivno kod nas. Veselimo se prvim posjetiteljima te smo sigurni kako će ovako uređeni prostor inspirirati sve koji ga posjete“, dodao je Mijo Jakšić, voditelj GROHE servisa.

Tvrtka GROHE nastavlja pomicati granice kada su u pitanju rješenja za kuhinje i kupaonice, s fokusom na održive proizvode. Na adresi Štefanovečka cesta 10, svim zainteresiranima će GROHE stručnjaci od 9 do 17 sati pružati sveobuhvatne informacije o proizvodima, uslugama i mogućnostima, kao i savjete o održavanju i ugradnji njihovih modernih rješenja.

Grohe Adria d.o.o.