Gradite poslovni ili skladišni prostor, balkone ili dvorišta – Imamo rješenje za Vas!

Već više od petnaest godina u Hrvatskoj postoji samo jedan domaći proizvođač segmentnih garažnih i industrijskih vrata, a to je MEDVED METALI. Sljedbenik je to poduzeća koji je do sada nosio naziv MEDO METAL.

medved-01Iz poštovanja prema obiteljskoj tradiciji te našim vjernim, ali i novim kupcima nastavljamo s odgovornim pristupom u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga. Razvojem proizvodne tehnologije te pomnim odabirom dobavljača kao i osiguranjem kvalitete proizvoda, ispitivanjem i usklađivanjem s važećim međunarodnim normama, omogućavamo Vam da kod nas pronađete najkvalitetnija rješenja, potpuno prilagođena Vašim potrebama.

medved-02Naše višegodišnje iskustvo, educirani, iskusni i provjereni stručnjaci, kvalitetni materijali i najkvalitetniji konačni proizvodi tvrtku MEDVED METALI drže na visokoj poziciji na tržištu Republike Hrvatske.

Kvalitetna komunikacija ključ uspjeha

Tvrtka MEDVED METALI izrađuje i montira garažna i industrijska vrata, stubišta te balkonske i dvorišne ograde kao i svu potrebnu automatiku. Spomenuta zaokružena priča koja uključuje proizvodnju, montažu i servisiranje tj. punu uslugu čini bespotrebnim kucanje na brojna vrata – već treba pokucati samo na jedna – ona na kojim piše MEDVED METALI. Kroz kvalitetnu komunikaciju naručitelja i proizvođača, proizvod prilagođavamo Vašim željama i potrebama, jer razvili smo sposobnost pretočiti Vaše želje u stvarnost.

Vole nas i arhitekti

Iz godine u godinu sve više projektnih ureda prepoznaje i koristi blagodati domaće proizvodnje garažnih i industrijskih vrata. Proizvodnja uključuje inženjerski tim s kojim je moguće definirati želje i mogućnosti te riješiti bilo koji problem ili uslišati posebne želje. Kroz iskustvo suradnje projektantskih timova i naših inženjera uspjeli smo podići ljestvicu i po pitanju kvalitete, bez zanemarivanja estetike. Naprotiv, proteklih godina u našu ponudu uvrstili smo i mnoštvo različitih estetskih mogućnosti, čime smo se odmaknuli od izgleda klasičnih garažnih vrata – ona su sada novi ukras i dodana vrijednost na objektu.

Širenje mreže zadovoljnih kupaca

U svrhu trajnog poboljšanja krajnjih rješenja, MEDVED METALI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom zasnovan na međunarodnim normama čiji je cilj potpuno ispunjavanje zahtjeva za kvalitetom proizvoda i procesa. Sve spomenuto uz maksimalno individualizirani pristup svakom naručitelju našeg proizvoda objašnjavaju zašto se sve više i više malih kupaca kao i onih iz industrijskog sektora odlučuju za kupovinu naših proizvoda.

Garažna vrata

Vaše želje i potrebe oko izrade garažnih vrata naš su imperativ. Moguće je naručiti vrata bilo kojih dimenzija i tehničkih karakteristika, a izgled tj. estetika pri tome nisu zanemareni, dapače izbor i mogućnosti su  – neograničeni. Sve smo to u mogućnosti odraditi jer smo jedini proizvođači segmentnih garažnih vrata u državi te bližoj okolici.

 Industrijska vrata

Svaki proizvodni pogon ima specifične potrebe što diktira performanse kod konstrukcije te izrade industrijskih vrata. Budući da smo i sami proizvođači razumijemo specifične potrebe koje nose industrijski objekti, što se najviše reflektira u trajnosti i sigurnosti. Glavna nit vodilja naše suradnje s industrijskim sektorom je stabilna i dugoročna suradnja koja se manifestira kroz redovite servise i održavanje u okviru realnih cijena.

 Dvorišne i balkonske ograde

Dugi niz godina naš glavni proizvod bila su vrata, ali zbog čestih upita ponudu smo proširili i na dvorišne i balkonske ograde. Stvoriti dvorišni ulaz u dom ili industrijski pogon pravi je izazov inženjerskom, proizvodnom i montažnom timu. Svjesni smo kako izgled ograde mora biti u suglasju s estetikom objekta i mora isticati njegove najbolje strane. Zato našom ogradom vizualno zaključujemo kompletnu priču Vašeg objekta. Nisu to “obične” ograde već njihovom automatizacijom pratimo najviše europske standarde čime stvaramo ogradu s dugoročno najvažnijom karakteristikom, a to je njezina funkcija lakog otvaranja i zatvaranja.

Proizvodnja u vlastitim pogonima

Budući da je svaki proizvod MEDVED METALA naših uma i ruku djelo, napominjemo kako sve dijelove potrebne za izradu vrata proizvodimo u svojim pogonima uključujući i proizvodnju termoizoliranih panela, a za sve tipove vrata posjedujemo sigurnosne ateste. Vlastita proizvodnja nam omogućuje maksimalnu prilagodljivost zahtjevima kupaca što smo i potvrdili na nizu referentnih objekata u Hrvatskoj. Proizvodnju provodimo u skladu s najnovijim svjetskim trendovima uz korištenje modernih tehnologija, a sve što poželite isporučujemo po sistemu “ključ u ruke” (ugovaranje posla, projektno-tehnička priprema, proizvodnja, montaža, servis u garantnom i van garantnom roku).

Obratite nam se s povjerenjem

Uz program garažnih i industrijskih vrata iz svoje proizvodnje MEDVED METALI nude i kompletan program proizvodnje te automatizacije dvorišnih vrata renomiranih europskih proizvođača BFT. Program automatizacije uključuje elektromotore za klizna i krilna dvorišna vrata i automatske rampe raznih dužina.

medved-03Gradite li poslovni ili skladišni prostor, garažu, stubište, ograđujete li balkone i dvorišta ili pak automatizirate nešto od spomenutog obratite nam se s povjerenjem. Bit ćemo uvijek Vaš pouzdan i kvalitetan partner s kojim ćete uspješno realizirati svaki Vaš cilj.

Medved metali d.o.o.