GEALAN-CAIRE®

Inovativni ventilacijski sustavi

Visoka razina udobnosti prostora započinje svježim zrakom za disanje i predstavlja važan čimbenik za zdrav dom. Novi ventilacijski sustavi GEALAN-CAIRE® omogućuju najbolju kvalitetu zraka u prostoru i time povećavaju atmosferu stanovanja.

Klasična ventilacija prozora više nije dovoljna za današnje standarde ventilacije. GEALAN vas oslobađa brige o kvalitetnom zraku u vašem domu, jer se ventilacijski sustavi GEALAN-CAIRE® brinu za ventilaciju na takav način da se stvara zdrava, ugodna klima u sobi, a da ne morate razmišljati o ventilaciji. Ovisno o tome želite li provjetravati male ili velike prostorije ili želite instalirati ventilaciju u postojeće ili nove zgrade: GEALAN-CAIRE® vam nudi pravo rješenje s decentraliziranim sustavima – dobro osmišljenim, snažnim i energetski učinkovitim.

Učinkovita kvaliteta zraka sutrašnjice

Ugradnja centralnog ventilacijskog sustava veoma je skupa i zahtjevna za održavanje. Aktivna i pasivna ventilacija integrirana u vaš prozor dobro je alternativno rješenje. GEALAN je zahvaljujući svom dugogodišnjem znanju kao pružatelj sustava profila za prozore i vrata došao do novog i inovativnog rješenja: GEALAN-CAIRE® – novi program ventilacije s inovativnim rješenjima proizvoda za decentraliziranu ventilaciju životnog prostora.

Visoka razina udobnosti prostora započinje svježim zrakom za disanje i predstavlja važan čimbenik za zdrav dom. Novi ventilacijski sustavi GEALAN-CAIRE® omogućuju najbolju kvalitetu zraka u prostoru i time povećavaju atmosferu stanovanja. Rizik od stvaranja plijesni uslijed vlage maksimalno je smanjen pomoću sva tri proizvoda za ventilaciju. Zahvaljujući integriranom vraćanju topline uz to dolazi još i ugodan učinak uštede energije.

Prozračujte prema svojim potrebama

Pasivni sustav GEALAN-CAIRE® flex

Pasivni ventilacijski sustav GEALAN-CAIRE® flex utemeljen je na izjednačavanju tlaka unutarnjeg i vanjskog zraka i moguće ga je kompaktno i neupadljivo montirati u prozorski falz. On osigurava stalnu osnovnu ventilaciju, sprječava plijesan i radi samostalno.

Aktivni sustav GEALAN-CAIRE® smart

GEALAN-CAIRE® smart aktivni je ventilacijski sustav sa senzorima za provjeru kvalitete zraka u prostoru i mogućnošću povezivanja sa sustavom Smart Home. Zahvaljujući ugrađenim ventilatorima i učinkovitom sustavu za povrat topline, ovo je rješenje prikladno za srednje stambene prostore.

Više na stranicama tvrtke Gealan

Gealan d.o.o.