Garažna vrata nisu više samo potreba …

Garažna vrata kao ukras kuće

… kako bi zaštitili  limenog ljubimca ili imovinu, ona su postala i ukras kuće ili poslovnog objekta.
Česta su pitanja vezana uz segmentna garažna vrata, a jedini njihov proizvođač (a ne uvoznik) u državi, ali i bližoj okolici je tvrtka Medved Metali d.o.o.
U tvrtki koju vodi mag. ing. mech. Tomislav Medved moguće je naručiti  jedinstvena vrata – u bilo kojoj dimenziji ili tehničkih specifikacija. Pri tome estetika nije zanemarena već su izbor i mogućnosti – neograničene. Tako možete naručiti vrata s linijama ili bez njih, a u ponudi su i limovi koji ostavljaju pravi dojam drva, misleći tu na njihovu boju i teksturu. To su tek neke od mogućnosti koje nudi ova tvrtka s dugom obiteljskom tradicijom. Tijekom desetljeća rada naučili su prilagoditi proizvod Vašem prostoru, Vašim osobnim potrebama, a sve izrađuju po mjeri u vlastitom pogonu.

Mogućnost izrade garažnih vrata 100% bez hrđe
Čest problem garažnih vrata zbog izloženosti atmosferilijama bila je hrđa. U Medved Metalima doskočili su tom problemu. Naime, izrada vanjske i unutarnje strane segmenata prati visokokvalitetna antikorozivna zaštita. Ukoliko se Vaš objekt nalazi uz najljepšu obalu na svijetu, onu Jadransku, izložen je spoju bure i soli te je preporuka nabavka aluminjskih segmentnih garažnih vrata.

k58-medved-2Pridjev izolirano se podrazumijeva za sva garažna vrata proizvedena u tvrtki Medved Metali
Izolacija je termin koji je često u uporabi u posljednje vrijeme. Kako zaštiti objekt od gubljenja toplinske energije ili kako spriječiti zagrijavanje objekta pitanja su koja muče mnoge. Budući da su garažna vrata veličinom jedna od najvećih otvora na objektu, njihova izolacija je od velike važnosti. Garažna vrata u pogonu Medved Metala izrađuju se od segmenata ispunjenih pur pjenom u debljini od 40 mm čime se postižu visoka toplinska te zvučna izolacijska svojstava. Segmenti su međusobno povezani čvrstim i masivnim pocinčanim okovom koji je potom plastificiran u identičnu boju kao i vanjska strana panela.

Kako otvoriti i zatvoriti garažna vrata
Mnogima je ipak najvažnije lako otvoriti i zatvoriti garažna vrata. U slučaju ne posjedovanja motora ili nestanka struje segmentna garažna vrata koja proizvode Medved Metali otvaraju se ili zatvaraju torzionim oprugama. One uravnotežuju težinu vrata, te je lakoća njihova otvaranja i zatvaranja iznenađujuća, a također stoje u svakoj točki na kojoj ih zaustavimo bez većih napora.
U ponudi tvrtke Medved Metali je i kvalitetna automatika koju ugrađuju u garažna vrata kako bi se omogućio lakši izlazak i ulazak u dom čime se podiže kvaliteta življenja obitelji.

Ostakljenje, brtvljenje i prozračivanje
Ostakljenje, odnosno ugradnja svjetlosnih otvora na vratima izrađuje se po želji i potrebi kupca. Brtvljenje okvira, odnosno onemogućavanje strujanja zraka kroz garažna vrata Medved Metala i vanjskoga prostora vrhunske je kvalitete jer se ostvaruje gumenom brtvom. Kvalitetno brtvljenje samo po sebi je prednost za proizvod, ipak u spoju s prostorom koji nema prirodnu cirkulaciju zraka može stvoriti neželjene rezultate. Naime, kako bi se unutarnji prostor prozračio u garažna vrata ugrađuju se posebni ventilacijski otvori kako bi omogućili prirodnu cirkulaciju zraka. Po potrebi moguća je i ugradnja vrata u vratima te bilo koji tip ulaznih vrata.

Servis
Upravo zbog vlastite proizvodnje sve od ugradnje do servisiranja vrata je pod nadzorom tvrtke Medved Metali. U slučaju kvara na terenu su u kratkom roku. Također djelatnici ove tvrtke osposobljeni su i za servisiranje garažnih vrata te automatike drugih proizvođača.

Made in Croatia
Trajnost, funkcionalnost, kvaliteta, dizajn te individualizirani pristup svakom kupcu ono je što pruža tvrtka Medved Metali. Izdržljiva i lijepa garažna vrata nisu tek san. Proizvode se i u Hrvatskoj. Potrebno je samo pokucati na vrata Medved Metala.

Medved metali d.o.o.