Floor Expert – pod kao jedinstveno umjetničko djelo

Suvremeni zahtjevi

Svaki dan klijenti na suvremenom tržištu pred izvođače stavljaju sve više zahtjeve vezano za vizualne i dekorativne odlike podnih površina. Žele maštovitim podovima pokazati svoju jedinstvenost i individualnost, ali od proizvoda također očekuju visoku izdrživost, lagano održavanje i ekonomičnost.

Floor Expert epoksi sustavi su naše novo pametno rješenje specijalizirano za zaštitu i ukrašavanje betonskih podloga u interijeru te izvan njega.

k55-Helios-02-300.jpgSvojim odlikama, poput kompaktnosti (bez vidljivih spojeva i praznina), ovi sustavi mogu ispuniti sva suvremena očekivanja te omogućiti kreativnu slobodu uz visoku izdržljivost. Primjenom različitih tehnika aplikacije te korištenjem obojenih kvarcnih zrnaca ili tzv. „čipseva“ kao i odabirom nijansi prema RAL ton karti moguće je kreirati čitav niz različitih, artistički jedinstvenih i nadasve vrlo dekorativnih podnih površina.

 Jedna marka- beskrajne mogućnosti

Floor Expert epoksi sustavi podnih premaza se mogu koristiti kako u privatnim interijerima i eksterijerima  tako i u industrijskim. Ovi sustavi su već prepoznati od strane arhitekata i projektanata te posebice izvođača podnih obloga jer su prilagodljivi zahtjevima svakodnevice nove generacije klijenata.

k55-Helios-00-200.jpgBazirani na epoksi smolama, uz jednolično niveliranje bez vidljivih prijelaza prilikom postavljanja, idealni su za aplikaciju u privatnom prostoru poput kuhinje, garaže i dnevnog boravka gdje pružaju visoku razinu udobnosti prilikom hodanja uz izvanrednu otpornost na habanje. No njihova izdržljivost i ekonomičnost ih čine idealnima i za oblaganje industrijskih prostora poput hala, skladišta, radionica, oglednih prostora, bolnica, laboratorija i dr.  jer osim što su postojani na habanje, djelovanje vode i kemikalija, zadovoljavaju i visoke higijenske standarde. Zadovoljstvo naših kupaca su dokazali na već postavljenih milijun kvadratnih metara.

Bitno je istaknuti da su pri njihovoj proizvodnji korištene najnovije tehnologije, gdje je poseban naglasak stavljen na sigurnost kako za okoliš prilikom proizvodnje tako i za krajnjeg korisnika, dok prilikom postavljanja nema intenzivnog mirisa.

Helios Hrvatska d.o.o.