Fensterbau Frontale: GEALAN izlazi iz okvira s novim, revolucionarnim pristupom

Vodeći svjetski sajam Fensterbau Frontale 2024. bio je posvećen izvanrednom konceptu štanda u GEALAN-u: Po prvi put, izložbeni prostor GEALAN-a od gotovo 900 četvornih metara dizajniran je s naglaskom na ciljnu skupinu u pet različitih tematskih dijelova. Ovaj neobičan format bio je vrlo dobro prihvaćen od strane posjetitelja sajma.

Ovogodišnji sajam bio je poseban po tome što je GEALAN predstavio svoj izložbeni prostor od gotovo 900 četvornih metara s potpuno novim konceptom. Po prvi put, prostor je bio strukturiran u pet različitih tematskih dijelova, ciljano usmjerenih prema različitim skupinama kupaca.

„Potpuno sam zadovoljan našom prisutnošću u Fensterbau Frontale. Svi partneri koji su nas posjetili bili su puni komplimenata za naš koncept, za rješenja koja smo predstavili tržištu i za prezentaciju usmjerenu na ciljnu skupinu. Uspjeli smo održati stotine vrijednih rasprava tijekom četiri dana, tako da Fensterbau Frontale 2024 mogu samo opisati kao veliki uspjeh za nas u GEALAN-u. Zahvaljujem svim kolegama koji su omogućili ovako fantastičnu prezentaciju u tjednu sajma, ali i u tjednima i mjesecima koji su prethodili!“ Ivica Maurović, glasnogovornik uprave GEALAN-a, o vodećem svjetskom sajmu.

Od svog prethodnog sudjelovanja na Fensterbau sajmu 2018. godine, GEALAN je doživio značajan napredak. U proteklom razdoblju uloženo je gotovo 100 milijuna eura u modernizaciju infrastrukture i razvoj proizvoda. Ovaj nevjerojatan napredak primijećen je i na sajmu Fensterbau Frontale 2024., gdje su posjetitelji s oduševljenjem prihvatili inovativni koncept izložbenog prostora GEALAN-a.

U pet impresivno dizajniranih dijelova, GEALAN je strukturirao svoj portfelj proizvoda prema potrebama proizvođača prozora, trgovaca i arhitekata. Osim toga, izložbeni prostor opremljen je relevantnim proizvodima i sustavima te podržava digitalne alate i korisne usluge u GEALAN svjetovima. Posebno je istaknuta održivost, s prikazom ekološki prihvatljivih pristupa koji štede resurse.

Slogan sajma “Designed for You” odražava bliskost GEALAN-a s kupcima i partnerima, te predstavlja predanost pružanju inovativnih rješenja za sve sudionike u vrijednosnom lancu prozora. Ovaj pristup postao je glavni prioritet GEALAN-a, kako na sajmovima, tako i izvan njih.

Više informacija na: https://www.gealan.de/hr/novosti/gealan@fensterbau-frontale-2024/

Gealan d.o.o.