Električno podno grijanje – ETHERMA DSNK

NE MOŽEMO VAM POD NOGE PROSTRTI SVIJET ALI MOŽEMO GRIJANJE

“NE MOŽEMO VAM POD NOGE PROSTRTI SVIJET ALI MOŽEMO GRIJANJE.“

Nema boljeg osjećaja nego kada otključate vrata svog udobnog doma i osjetite sigurnost i udobnost u svoja četiri zida. Odabir pravog sustava grijanja definitivno će vam zauvijek promijeniti život. S električnim podnim grijanjem tvrtke ETHERMA odabirete suvremeno, učinkovito i isplativo rješenje. I ne, ne govorimo to samo zato što dobro zvuči. To možemo i dokazati. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, električna energija pretvara se izravno, a toplina se osjeti u vrlo kratkom vremenu. Jer morate biti svjesni jedne stvari: mnogi sustavi grijanja moraju unaprijed zagrijati medij poput zraka ili vode. Pa zašto ne bismo odabrali izravni put? Na primjer, sustavima grijanja na vodu potrebno je znatno više vremena da postignu željenu radnu temperaturu. A vrijeme je novac. Ako osim troškova potrošnje izračunate i troškove ulaganja i održavanja u razdoblju od 15 godina, brzo  ćete ustanoviti da grijanje na struju predstavlja optimalno rješenje. Bez obzira na to govorimo li o podnom grijanju ili o kombinaciji s našim dizajnerskim infracrvenim grijačima LAVA®.

Uobičajeni sustavi grijanja zagrijavaju zrak. S druge strane, toplina ETHERMA podnog grijanja isijava i zagrijava prostoriju. Time se toplina ravnomjerno raspoređuje bez dizanja prašine i isušivanja zraka. To su dvije vrlo važne prednosti, posebno za alergičare. Zračejnem topline stvara se ugodan, subjektivan osjećaj topline. Tako se temperatura zraka u prostoriji može smanjiti do tri stupnja. Uz svaki stupanj uštedite i do šest posto na troškovima grijanja. Kvaliteta, trajnost, ekološka kompatibilnost. Sve se to može provjeriti i govori u ime sustava ETHERMA. Međutim, ono što se ne može izraziti brojkama je ugodan osjećaj koji uđe u vaš dom s pravim sustavom grijanja. Taj osjećaj morate doživjeti.

Bez obzira radi li se o novogradnji ili obnovi, grijaće mrežice ETHERMA DSNK mogu se umetnuti izravno u podnu glazuru ili postaviti ispod gotovo svih vrsta parketa i laminata, kao i ispod pločica i podova od kamena. Tanke grijaće mrežice s maksimalnom visinom od 3,5 milimetara pružaju maksimalnu fleksibilnost. Polaganje i ugradnja je brza i jednostavna. Mrežice se izrađuju po mjeri, tako da dosadno rezanje na licu mjesta više nije potrebno. Razvaljate i to je to – počnete grijati. Postavljnje sustava grijanja može biti tako jednostavno i štedi vrijeme.

ETHERMA Elektrowärme GmbH