ELEGANT – Prozorski profil budućnosti

Deceuninck ELEGANT Profil ispunjava najviše zahtjeve u pogledu estetike, učinkovitosti i održivosti i još jednom potvrđuje da je pvc stolarija idealno rješenje koje odgovara svim suvremenim zahtjevima arhitekture i gradnje.

Najbolji je izbor za svačiji ukus pa je tako dostupan je u različitim stilovima, bojama i izvedbama u skladu s individualnim željama i stilovima gradnje.

Rješenje za svaki stil gradnja

Bez obzira na to radite li na novom objektu ili na projektu renovacije uvijek pronađite dizajn za svaki stil gradnje: moderni, klasični, urbani ili ruralni. Elegant dolazi u nekoliko opcija dizajna krila i dubine okvira sustava Elegant što omogućuje mnoštvo kombinacija – krilo Infinity ili Abstract izvrsno će se uklopiti kod objekte u modernom, minimalističkom stilu. Krilo Origin ostavlja retro dojam što ga čini savršenim za obnovu postojećih objekata i gradnju novih objekata u klasičnom ili ruralnom stilu. Najnoviji model – krilo Grando odlikuje se tradicionalnim izgledom PVC prozora što ga čini savršeno prikladnim za zgrade sa standardnim prozorima.

Nagrađivani dizajn

Prozor Elegant očarava svojim izgledom, a to je prepoznala i struka pa je tako Elegant dizajn dobitnik i nekoliko vrijednih nagrada poput German Design Award u kategoriji Special Mention, a dobitnik je i prestižne nagrade Red Dot Design Award kao pobjednik u kategoriji ‘Dizajn proizvoda’.

Osim toga, i priznati njemački stručni časopis Bauelement & Technik prepoznao je dodijelio je Elegantu titulu ‘Proizvod godine 2020.’ u kategoriji ‘Prozori’.

Osim dizajna, Profil Elegant dobitnik je i nagrade u kategoriji inovacije – German Innovation Award 2020. za modularni sustav iCOR. Zahvaljujući Icor modularnom konceptu jedan se okvir može kombinirati s različitim izvedbama krila. Time se osigurava potpuna izmjenjivost okvira i krila, što dovodi do neviđenog smanjenja kompleksnosti u proizvodnji i logistici.

Deceuninck d.o.o.