ELEGANT GRANDO – tradicionalno izdanje PVC profila za svaki stil gradnje

Deceuninckov inteligentni koncept prozora Elegant, upotpunjen je profilom Grando koji se odlikuje tradicionalnim izgledom PVC prozora. Nastao je kao rezultat tržišne potražnje za sustavom velike dubine ugradnje i tradicionalnim izvedbama dizajna.

Krilo Grando pristaje uz sve okvire Elegant: 76, 84 ili 115 mm

Krilo Grando može se kombinirati s okvirom od 84 mm ili okvirom od 76 mm pa

je stoga posebno pogodno za projekte renoviranja u tradicijskom načinu gradnje zahvaljujući maloj dubini ugradnje. Zahvaljujući robusnijem vanjskom rubu profila i ugradbenoj dubini ovaj je model savršen kako za renoviranja tako i za nove građevinske projekte. K tomu se lako postiže rustikalni izgled drva uz pomoć širokog spektra imitacija prirodnog drva i velikog izbora boja folija dostupnih u glatkoj strukturi ili strukturi drva.

Toplinsko ojačanje Forthex i modularni sustav iCOR

Pomoću iCOR-a, prvog modularnog sustava na svijetu, Deceuninck je uspio drastično

smanjiti kompleksnost u proizvodnji i logistici, što je rezultiralo mogućnošću međusobnog kombiniranja najrazličitijih krila i okvira. Dodatno, okviri od 84 mm mogu se kombinirati s toplinskim ojačanjem Forthex i kompatibilni su s drugim izvedbama dizajna krila Elegant kao što su Infinity ili Infinity ThermoFibra. Grando profil odlikuje i izvrsna vrijednost toplinske izolacije s U vrijednošću do 0,90 W/m2K.

Nagrađivani sustav prozora i vrata

Sustav prozora i vrata Elegant iz Deceunincka nagrađen je s nekoliko međunarodnih nagrada za dizajn. Bez obzira radi li se o novogradnji ili renoviranju, modernom, klasičnom ili tradicionalnom stilu, Elegant nudi vrhunske profile u brojnim kombinacijama ugradnje te širokom spektru boja folija.  

Više na: www.elegant.deceuninck.com/hr

Deceuninck d.o.o.