Ekskluzivno: Prijenos putem live streama za cijelu Europu!!

GEALAN-ov Međunarodni forum budućnosti otvorit će svoja virtualna vrata za tri dana: naši stručnjaci predstavit će trendove u industriji i uzbudljiva rješenja proizvoda i sustava 25. svibnja. Prijenos diljem Europe putem live streama.

Program je raznovrstan i prilagođen ciljanoj publici proizvođača prozora.

Očekuju vas sljedeće glavne teme:

Tržišta u tranziciji

Europska tržišta nikad nisu bila tako dinamična: Kakvo je trenutno stanje u građevinskom sektoru? Kamo idu nova gradnja i obnova i što potiče taj razvoj? Mijenjaju li se strukture iz temelja? Koji se jasni trendovi pojavljuju na složenim europskim tržištima? I za kraj, što svi ti uvjeti zapravo znače za proizvodnju prozora? Naš glavni govornik Martin Langen, direktor bonnskog instituta za istraživanje tržišta B+L, dobio je prave odgovore.

 

Premium sustavi, premium površine

Sada više nego ikad, GEALAN-ova budućnost usmjerena je na vrhunske proizvode s jasnom konkurentskom prednošću. Dat ćemo vam pregled trenutnog i budućeg razvoja proizvoda. U središtu svega je GEALAN-acrylcolor®. Također će biti pružene daljnje perspektive proširenja GEALAN sustava dizajna, programa površinske isporuke i rješenja pragova.

 

 

Servitizacija

Industrija proizvodnje prozora vraća se na tržište kapaciteta s mnogo intenzivnijom konkurencijom. Tvrtke će morati ponuditi više od dobrih proizvoda kako bi bile na vrhu. Kupci očekuju od pružatelja usluga da opsežno odgovore na njihove potrebe i ponude privlačna rješenja. Što servisizacija znači za vaše poslovanje i kako se ona može uspješno provesti objašnjava prof.dr. Stefan Wengler, sveučilišni profesor i stručnjak za prodajnu izvrsnost.

 

Digitalni prozori

Digitalizacija igra sve važniju ulogu u poslovanju s prozorima. Demonstrirat ćemo rješenja proizvoda koja inteligentno automatiziraju prozore, vrata i rješenja za sjenila na temelju situacije. Digitalizacija, međutim, počinje puno ranije: GEALAN i njegova digitalna jedinica DBS osiguravaju arhitektima i planerima, proizvođačima prozora i distributerima kao i krajnjim kupcima digitalna rješenja koja pružaju ciljanu i jednostavnu podršku za procese planiranja, proizvodnje i nabave. Saznajte više o aktualnim alatima i nadolazećim razvojima u području digitalnih usluga.

Uključite se i gledajte sve prezentacije putem live streama na našoj web stranici događaja 25. svibnja.

Ne govorite njemački? Naše prezentacije bit će prevedene uživo na osam jezika i moći će se slušati putem aplikacije.

Ne propustite, prijavite se na https://www.gealan.de/hr/iff/

Posjetite stranicu događaja https://www.gealan.de/hr/iff/