Dva dobra razloga za posjetiti Petrokov Sajam noviteta

  1. Sajam noviteta u Petrokovu 17. i 18. svibnja u Mrkšinoj 52d u Svetoj Klari – Stručnjaci iz Petrokova bit će dostupni za besplatne savjete za uređenje doma

Proljeće je idealno vrijeme za uređenje vlastitog doma i osvježenje kućnih prostorija. Kako bi pronašli idealne proizvode za svoj dom po pristupačnim cijenama, a koji su pritom dizajnirani koristeći najnovije tehnologije, Petrokov donosi dva dobra razloga za posjetiti 4. Sajam noviteta koji će se održati 17. i 18. svibnja u sjedištu tvrtke u Mrkšinoj ulici 52d u Sv. Klari.

Najnoviji inovativni proizvodi
Na Petrokovom sajmu noviteta svoje inovativne proizvode iz segmenta grijanja, hlađenja, sanitarija, instalacijske opreme i obnovljivih izvora energije predstavit će 21 izlagač zastupljen u Petrokovu, među kojima se posebno ističu Remeha, Bergen, Glass1989, Easy Drain, Geberit, Grundfos, Irsap, Aquaestil, Scarabeo, Tece i mnogi drugi.

Besplatni stručni savijeti o uređenju doma
Posjetitelji će osim vrhunske ponude najnovijih proizvoda i prigodnih popusta dobiti besplatne stručne savjete o uređenju doma za koje će na sajmu biti dostupni Petrokovi stručnjaci. Sve posjetitelje također očekuju bogat zabavni program kao i nagradne igre.

Tvrtka Petrokov druga je na tržištu u svojoj branši u Hrvatskoj te je individualnim pristupom kupcima, pristupačnim cijenama i visokokvalitetnim proizvodima prerasla u tvrtku koja zapošljava 143 djelatnika te se ubraja u 300 najuspješnijih u Hrvatskoj. Već 27 godina svojim kupcima pruža najbolju opremu za centralno grijanje i vodovod, plinsku opremu, sanitarnu opremu i klimatizaciju renomiranih hrvatskih i europskih proizvođača. Osim osnovne djelatnosti, Petrokov posebnu pozornost posvećuje području obnovljivih izvora energije, stoga je na krovovima njihova skladišta u Zagrebu, u Sv. Klari, postavljena najveća solarna elektrana u Hrvatskoj.