Donosimo Vam radost igre, zabave i odmora na Vaša igrališta!

Više od 20 godina naš stručni tim stvara nove doživljaje djeci i roditeljima, stavljajući fokus na ljepotu trenutaka igre.

Oblikovanje  i promišljanje funkcionalnosti dječjih igrališta i urbane opreme, naša su strast, koju svakim danom živimo i dijelimo s našim klijentima, za koje osmišljavamo nove vizure prostora.

Pružamo mogućnost mališanima da u svome okružju uživaju u trenucima igre uz istovremeno učenje, zabavu i razvoj motoričkih sposobnosti.

 Istražite „Veseli Panonski otok“ !

Naš dizajnerski tim osmislio je temu dječjeg igrališta pod nazivom „Veseli Panonski otok“, koja potiče djecu u svijet mašte i bajki, stvarajući iskustvo gusara ili moreplovca dok istražuju carstvo podmorja. 

Upravo je ova tema zablistala u dječjem vrtiću u Andrijaševcima. Vesele i šarene boje, gumeni likovi hobotnice Danke, ježića Matka, sunca Žućka, ljuljačke Marice, pješčanika Tonči, te kombiniranog igrala Gita omogućuju djeci nezaboravne uspomene kroz igru i učenje.

Želite li morski ugođaj u svojoj sredini? Može!

More je neprestana inspiracija za dječju maštu i igru, a nama za dizajniranje najveselijih igrališta. Naše plavo Jadransko more i brodovi koji plove na njemu bili su nam inspiracija za kombinirano igralo Pirati Jadrana. Ovo tematsko igralište probudit će u djeci kreativnu maštu, te će mališani ući u ulogu gusara, penjući se po brodu, vrteći kormilo i zajedno s ljupkom hobotnicom Dankom uploviti u pustolovine igrališta. Naše veselo sunce Žućko pobrinulo se za osunčani doživljaj. Zbog svoje vesele žute boje i oblika, potiče djecu na radost, a svojim zrakama na kretanje i dinamiku.

Kao i podloga, naše brdo Velebit, sunce Žućko, ježić Matko i hobotnica Danka izrađeni su od lijevane gume i pružaju djeci maksimalnu sigurnost i udobnost prilikom igre. 

Radost je u kretanju!

Prostore igrališta nadograđujemo i ostalom opremom iz ponude proizvoda Stribor opreme. Mališanima na izbor, žele li stvarati najviše kule od pijeska, nacrtati kreativne crteže na ploči za pisanje u prirodi ili pričati zabavne doživljaje s igrališta u kućici. Osim zabavnog spuštanja niz tobogan, ljuljanja i penjanja, na igralištu se nalazi razna didaktička oprema za razvoj motorike. Igra je najbolji način da djeca već u najranijoj dobi krenu s učenjem. Uz edukativnu opremu djeca se istovremeno zabavljaju i uče novim iskustvima. 

Rado ćemo tehnička i idejna rješenja ponuditi projektima u pripremi. Ako svojim iskustvima bar malo pomognemo u realizaciji opremanja Vaših prostora, bit ćemo zadovoljni, znajući da će korištenje opreme privući nove radosne emocije korisnika.

Vaš tim, Stribor oprema