Domotex 2019 – 11.01.-14.01.

Hrvatski parketari na rekordnom izložbenom prostoru

DOMOTEX 2019 otvara svoja vrata uskoro, ali već postoje vrlo jasne naznake da vodeći svjetski sajam podnih obloga uživa posebno jak međunarodni odaziv industrije.
Preko 1400 izlagača iz više od 60 zemalja prikazati će svoje novitete, uključujući i vodeće tržišne lidere koji će koristiti nadolazeći sajam kao odskočnu dasku za svoje nove proizvode i kolekcije.

domotex-1Oko 85 posto izlagača i oko 70% posjetilaca dolazi izvan Njemačke. Nakon Njemačke, najveći broj izlagača i izložbene površine dolazi iz Turske, Indije, Belgije, Kine, Nizozemske i Irana.
I ove godine, već 19. put zaredom, 7 hrvatskih proizvođača parketa na površini oko 450 m2,  u organizaciji i uz financijsku potporu HGK izlaže svoje najnovije proizvode u hali 13, gdje su smješteni drveni podovi. Tvrtke koje nastupaju domotex-2su Pan Parket, Exportdrvo, Drvoproizvod, PPS Majur, FI-MA, Spačva i Evolen.

Želite li izbjeći gužve na blagajni, kupite ulaznice u pretprodaji kod kuće, platite preko računa i dobijete R1 od nas kao zastupnika sajma. Dnevne ulaznice iznosi 230 kn, a trajna ulaznica koja vrijedi za sve dane sajma košta 380 kn.

Zahvaljujemo unaprijed na povjerenju, a za sve informacije, slobodno nam se obratite u bilo koje trenutku na mail info@hf-croatia.com ili nas nazovite na tel. 091 315 0840.

Više informacija o sajmu, kao i online kupunju karata možete pronaći na www.domotex.de